Αυτές είναι οι αλογοουρές που μας κερδίζουν το Φθινόπωρο

18.10.2016
Χαμηλές αλογοοουρές ιδανικές για εντυπωσιακά χτενίσματα στο γραφείο ή πιο ανέμελες αλογουρές με τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσικά χτενίσματα και στην βραδινή σου έξοδο. Αλογοουρές με κόμπους και βαθιές χωρίστρες. Αλογοουρές "κρυμμένες" μέσα στα ρούχα. Τόσες αλογουρές και μόνο μια ερώτηση: Εσύ ποια θα διαλέξεις; Παρακάτω θα πάρεις μια γεύση από τις αλοογουρές εκείνες που κυριάρχησαν στις επιδείξεις των διάσημων οίκων που μπορείς να κάνεις δικές σου, να τις προσαρμόσεις στο στιλ σου και να εντυπωσιάσεις.

Οι χαμηλές:

"Less is more", είναι οι λέξεις που ακούμε και διαβάζουμε εδώ και τουλάχιστον 2 με 3 χρόνια και μάλιστα όχι μόνο ως τρόπος σκέψης αλλά και σε σχέση με την ομορφιά και την μόδα. Όταν μιλάμε για μαλλιά τότε η τάση αυτή έρχεται να μας αλλάξει τη ζωή αφού δεν απαιτεί χρόνο από εμάς αλλά μπορούμε να την υιοθετήσουμε μέσα σε λίγα λεπτά.

Φυσικά το λαστιχάκι ήταν είναι θα είναι ένας εύκολος και καλά δοκιμασμένος τρόπος για να στερεώσεις την αλογοουρά σου αλλά οι εναλλακτικές που έχεις φέτος με τις ευλογίες των οίκων Salvatore Ferragamo και Prabal Gurung είναι πολλές.

Με κόμπους:

Στην περίπτωση που θέλουμε να δώσουμε ξεχωριστό στιλ στα μαλλιά μας ο οίκος Temperley London μας προτίνει να συνδυάσουμε τις "γυρισμένες" τούφες με ενδιαφέρουσες αλογοουρές. Ο κόμπος είναι πιο ψηλά από ότι τον έχουμε συνηθίσει - αφού μέχρι τώρα ξεκινούσε από το ύψος του σβέρκου- και το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό αφού η αλογοουρά μας ξεκινάει απο πιο ψηλά. Ιδανικό χτένισμα για το γραφείο ή την έξοδο.

Temperley London

Οι στολισμένες:

Οι αλογουρά δεν είναι ένα χτένισμα που σου παίρνει χρόνο για να τις δημιουργήσεις ούτε και για να τις κάνεις να μείνουν όμως στη θέση τους. Στα σόου του Philosophy είδαμε τις αλογουρές να στέκονται στα μαλλιά με εντυπωσιακό σατέν μαύρο φιόγκο, ενώ στον Osman με εντυπωσιακό αξεσουάρ κόσμημα.