«Blush Blindness»: Η υπερβολική ποσότητα ρουζ είναι trend στο TikTok

«Blush Blindness»: Η υπερβολική ποσότητα ρουζ είναι trend στο TikTok
ΠΗΓΗ:@sabrinacarpenter
Εσείς τι προτιμάτε;

Το TikTok, όπως πάντα, μας φέρνει νέα trends που συχνά προκαλούν συζητήσεις και ενθουσιασμό. Ένα trend που έχει κατακτήσει την πλατφόρμα είναι το «blush blindness», το οποίο έχει ξεκινήσει ως μια διασκεδαστική αναφορά στη χρήση του ρουζ.

Αν είστε λάτρεις του μακιγιάζ και θέλετε να είστε ενημερωμένοι για τα τελευταία trends, το «blush blindness» είναι κάτι που ίσως να σας ενδιαφέρει. Το trend αυτό αναφέρεται στην κατάσταση όπου κάποιος δεν έχει επίγνωση της ποσότητας ρουζ που εφαρμόζει, δημιουργώντας ένα πολύ έντονο και υπερβολικό αποτέλεσμα που συχνά δεν είναι συνειδητό.

Τι ακριβώς είναι το «Blush Blindness»;

Το «blush blindness» είναι μια έννοια που προκύπτει από την ιδέα ότι κάποιος μπορεί να είναι «τυφλός» ως προς την ποσότητα ρουζ που χρησιμοποιεί, καταλήγοντας έτσι σε ένα υπερβολικό look. Στο TikTok, αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως ένα χιουμοριστικό τρόπο για να αναδείξει κανείς την υπερβολική χρήση του ρουζ σε δημοσιεύσεις και βίντεο.

Το trend έχει ξεκινήσει από σχόλια που κάνουν οι χρήστες στο TikTok σε makeup tutorials των influencers, μιλώντας για το πως η υπερβολική ποσότητα ρουζ μπορεί να δημιουργήσει ένα όχι τόσο ελκυστικό αποτέλεσμα.

{https://www.tiktok.com/@alykima/video/7386054131804392747?q=Blush%20Blindness&t=1723037848679}

Παρά το trend, το ρουζ συνεχίζει να είναι πολύ δημοφιλές στον κόσμο του της ομορφιάς. Οι εταιρείες καλλυντικών, όπως η Rare Beauty της Selena Gomez και η Rhode της Hailey Bieber, προσφέρουν προϊόντα με έντονες, κρεμώδεις υφές που έχουν γίνει πολύ αγαπητά. Μην ξεχνάμε και την Sabrina Carpenter η οποία για παράδειγμα, έχει κάνει το ζωηρό ροζ ρουζ σήμα κατατεθέν της.

{https://www.tiktok.com/@daniellemarcan/video/7384452943484833057?q=Blush%20Blindness&t=1723037848679}

Πώς να χρησιμοποιείτε το ρουζ με σωστό τρόπο

Αν και το «blush blindness» μπορεί να σας προβληματίσει σχετικά με την ποσότητα ρουζ που πρέπει να χρησιμοποιείτε, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η εφαρμογή του ρουζ είναι υποκειμενική και μπορεί να είναι αρκετά fun σαν διαδικασία. Ειδικά το καλοκαίρι, όταν το δέρμα μας έχει ήδη ένα φυσικό sunkissed αποτέλεσμα από τον ήλιο, η υπερβολική ποσότητα ρουζ μπορεί να μην είναι πάντα απαραίτητη.

Οι makeup artists προτείνουν να ξεκινάτε με μικρή ποσότητα ρουζ και να προσθέτετε σταδιακά αν χρειάζεται. Χρησιμοποιήστε φυσικό φωτισμό για καλύτερη εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος και για να αποφύγετε την υπερβολή.

{https://www.tiktok.com/@timnadevolpi/video/7387827440351071521?q=Blush%20Blindness&t=1723037848679}

Το «blush blindness» μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά προσφέρει μια ευκαιρία να πειραματιστείτε και να βρείτε την ποσότητα ρουζ που σας ταιριάζει καλύτερα. Το κλειδί είναι η ισορροπία και η σωστή εφαρμογή για να διατηρήσετε ένα φυσικό και φρέσκο αποτέλεσμα, είτε επιλέξετε να ακολουθήσετε το trend, είτε να το αποφύγετε.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.08.2024 - 16:41