Beauty secret: Το απόλυτο μυστικό στο μακιγιάζ για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα

Beauty secret: Το απόλυτο μυστικό στο μακιγιάζ για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα
ΠΗΓΗ:@novasarrailh
Είναι απλό και εύκολο.

Το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα αν χρησιμοποιηθεί σωστά, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένας από τους τρόπους για να κάνουμε τα μάτια μας να φαίνονται μεγαλύτερα είναι μέσω της «τεχνικής των 3 σημείων», η οποία απαιτεί μόνο ένα concealer λίγο πιο ανοιχτό από τον τόνο της επιδερμίδας μας. Τα βήματα είναι τα εξής:

-Εφαρμόζουμε λίγο concealer στην εξωτερική γωνία της μύτης.

-Βάζουμε λίγο concealer κάτω από την εσωτερική γωνία του ματιού.

-Τοποθετούμε concealer κάτω από την εξωτερική γωνία του ματιού, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο.

Στη συνέχεια, με ένα μικρό πινέλο, μπλεντάρουμε το concealer προς τα πάνω, προς την κορυφή του προσώπου. Αυτή η τεχνική θα κάνει τα μάτια μας να δείχνουν μεγαλύτερα, πιο ανυψωμένα και φωτεινά.

Beauty note:

Beauty experts συμφωνούν ότι ένα μακιγιάζ που δεν λαμβάνει υπόψη το σχήμα και την απόχρωση των ματιών μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, κάνοντας τα μάτια να φαίνονται βαριά και να προσθέτει χρόνια στην εμφάνισή μας. Όπως το σχήμα του προσώπου καθορίζει το κατάλληλο κούρεμα ή το πιο κολακευτικό σχήμα φρυδιών, έτσι και το σχήμα των ματιών είναι κρίσιμο όταν επιλέγουμε το ιδανικό μακιγιάζ ματιών για εμάς.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.08.2024 - 01:51