Lip and Cheek: Το must have πολυχρηστικό προϊόν για το νεσεσέρ των διακοπών σου

Lip and Cheek: Το must have πολυχρηστικό προϊόν για το νεσεσέρ των διακοπών σου
ΠΗΓΗ:@alissajanay
Το απόλυτο πολυχρηστικό προϊόν για το νεσεσέρ των διακοπών σου.

Τα προϊόντα μακιγιάζ πολλαπλών χρήσεων είναι ιδανικά για το καλοκαιρινό μακιγιάζ και όχι μόνο. Το καλοκαίρι, εποχή των διακοπών, απαιτεί ένα ελαφρύ νεσεσέρ με τα απαραίτητα καλλυντικά. Οι υπερβολές είναι περιττές και δε συμβαδίζουν με το χαλαρό κλίμα της εποχής. Τα lip and cheek είναι πολυχρηστικά προϊόντα που απλοποιούν τη διαδικασία και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

Αυτά τα προϊόντα εμφανίστηκαν πριν λίγα χρόνια και έχουν κερδίσει σταθερά μια θέση στα νεσεσέρ μας. Η κρεμώδης ή υγρή φόρμουλα τους απλώνεται εύκολα σε ζυγωματικά, χείλη και βλέφαρα, προσφέροντας ενυδάτωση και διακριτική λάμψη, ιδανική για το καλοκαίρι και το φυσικό look που επιδιώκουμε.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Φανταστείτε ένα μονοχρωματικό look. Αυτή η ασφαλής επιλογή αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας και δημιουργεί ένα κομψό αποτέλεσμα μακιγιάζ. Βρείτε την κατάλληλη απόχρωση για εσάς, είτε ροζ είτε κοραλί, κάνοντας τεστ στο δέρμα σας.

{https://www.instagram.com/p/C9-OjKlvz1n/?img_index=1}

Αφού προετοιμάσετε το πρόσωπό σας (ή ακόμα και χωρίς βάση), εφαρμόστε το lip and cheek στο κέντρο των ζυγωματικών για μια φρέσκια και υγιή όψη. Χρησιμοποιήστε ελάχιστο προϊόν και στις εξωτερικές γωνίες των ματιών για να ολοκληρώσετε το μονοχρωματικό look σας. Τελειώστε με την εφαρμογή στα χείλη και προσθέστε όπου κρίνετε απαραίτητο.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.08.2024 - 01:34