Emma Roberts: Η mascara που δεν βγάζει από το νεσεσέρ της κοστίζει μόλις 13 ευρώ

Emma Roberts: Η mascara που δεν βγάζει από το νεσεσέρ της κοστίζει μόλις 13 ευρώ
ΠΗΓΗ:@emmaroberts
Δεν μπορεί να την αποχωριστεί!

Η Emma Roberts είναι γνωστή κυρίως για την πολυετή καριέρα της στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, αλλά δύο από τα κύρια πάθη της δεν έχουν καμία σχέση με την υποκριτική: τα βιβλία και η ομορφιά. Η σταρ του American Horror Story έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις τις για το πόσο παθιασμένη είναι τόσο με την ανάγνωση, όσο και με το μακιγιάζ.

«Μεγαλώνοντας, ένιωθα ότι έπρεπε να διαλέξω μεταξύ του να είσαι 'αναγνώστης' ή 'να ασχολείσαι με το μακιγιάζ', και μου αρέσει η ιδέα του 'Γιατί πρέπει να διαλέξω;'" Μπορώ να βάζω lip gloss και να διαβάζω Πόλεμο και Ειρήνη», έχει αναφέρει σε συνέντευξή της στο Byrdie.

{https://www.instagram.com/p/C8j3F9Ag-UQ/?img_index=3}

Θέλει η ρουτίνα του μακιγιάζ της να είναι πρακτική χρησιμοποιώντας προϊόντα χωρίς υπερβολές. Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσει μόνο 2 steps τα οποία δε θα μπορούσε να αποχωριστεί με τίποτα από την ρουτίνα της αυτά είναι το skincare και η mascara. Η ίδια είχε μοιραστεί ότι θα μπορούσε να ζήσει μόνο με τα προϊόντα του skincare της, κρατώντας την επιδερμίδα της ενυδατωμένη παραλείποντας την βάση της, αλλά δεν μπορεί να ζήσει χωρίς mascara!

Σε αυτή τη mascara ορκίζεται!

Αυτή που ξεχωρίζει αυτή τι στιγμή και δεν αποχωρίζεται από το νεσεσέρ της είναι η Maxi Mod Waterproof Mascara της Kiko Milano.

Σύμφωνα με την Roberts, το mini απλικατέρ της μάσκαρας Maxi Mod καθιστά εξαιρετικά εύκολη την εφαρμογή στις ρίζες των βλεφαρίδων, εξασφαλίζοντας ότι είναι ομοιόμορφα καλυμμένες. «Είναι απλά το καλύτερο απλικατέρ σε μάσκαρα που έχω χρησιμοποιήσει και η φόρμουλα του είναι ονειρική αφήνοντας έντονο αποτέλεσμα» είπε. «Είμαι εμμονική με αυτήν και έχω παρατηρήσει ότι δείχνει ωραία σε όλους».

{https://www.instagram.com/p/C9Qptbxy909/}

Κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ και σύμφωνα με την Emma είναι μια εξαιρετική επιλογή και κολακεύει κάθε βλέμμα. Η φόρμουλα εμπλουτισμένη με έλαιο αργκάν περιποιείται τις βλεφαρίδες, ενώ αυξάνει τον όγκο και προσφέρει ένα δραματικό, έντονο μαύρο αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό, η mascara είναι αδιάβροχη, οπότε μπορείς να τη φοράς όλο το καλοκαίρι χωρίς να ανήσυχες για τον ιδρώτα ή για την επανεφαρμογή μετά από μια βουτιά στη θάλασσα.

{https://www.tiktok.com/@kikomilano/video/7289106225415867681?lang=el-GR&q=Maxi%20Mod%20Waterproof%20Mascara&t=1721213994670}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.07.2024 - 14:01