Ροζ σκιά: 5 τρόποι να την φορέσεις αυτό το καλοκαίρι

Ροζ σκιά: 5 τρόποι να την φορέσεις αυτό το καλοκαίρι
ΠΗΓΗ:@makeupbysamanthaharvey
Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και απόλαυσε τον ήλιο με στυλ!

Καλοκαίρι και ροζ σκιά πάνε μαζί, όπως παγωτό και ηλιοθεραπεία! Αν θέλεις να προσθέσεις λίγη ζωντάνια και παιχνιδιάρικη διάθεση στο μακιγιάζ σου, η ροζ σκιά είναι η ιδανική επιλογή. Παρακάτω σου δίνουμε 5 τρόπους για να την φορέσεις και να κλέψεις την παράσταση!

1. Romantic eyelook
Για τις ρομαντικές ψυχές, η ροζ σκιά μπορεί να δημιουργήσει ένα απαράμιλλο ονειρικό βλέμμα. Διάλεξε μια απαλή, ιριδίζουσα ροζ σκιά και άπλωσέ τη σε όλο το κινητό βλέφαρο. Πρόσθεσε λίγο highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού σου για extra φως και πιο «ανοιχτό» βλέμμα. Συνδύασέ το με ένα απαλό ροζ lip gloss και είσαι έτοιμη!

{https://www.instagram.com/p/C2dJtVQSeSg/}

2. Φούξια
Θέλεις να κάνεις μια δυνατή eyelook; Δοκίμασε μια έντονη, φούξια σκιά. Άπλωσέ τη στο κινητό βλέφαρο και σβήσε τη προς τα πάνω και έξω. Για πιο δραματικό αποτέλεσμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μαύρη ή σκούρα καφέ σκιά στη γωνία του ματιού για να δώσεις βάθος. Ολοκλήρωσε το look με μαύρο eyeliner και μάσκαρα. Είναι το ιδανικό look για βραδινή έξοδο!

3. Pink smokey eyes
Για τις λάτρεις του smoky eye, τοποθέτησε ροζ σκιά. Ξεκίνα με μια σκούρα ροζ ή μπορντό σκιά στη βάση και σβήσε την προς τα πάνω με μια πιο απαλή ροζ. Μπορείς να προσθέσεις και λίγο μαύρο για πιο έντονο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι μυστηριώδες και σαγηνευτικό, ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις.

{https://www.tiktok.com/@rachelrigler/video/7060483438704397615?q=pink%20smokey%20eye&t=1720728532695}

4. Ροζ metallic
Αν είσαι fan των γκλίτερ και των μεταλλικών σκιών, το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για να πειραματιστείς. Διάλεξε μια ροζ metallic σκιά και τοποθέτησέ τη σε όλο το κινητό βλέφαρο. Συνδύασέ τη με χρυσές ή ασημένιες λεπτομέρειες για ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα. Αυτό το look είναι τέλειο για φεστιβάλ ή για βραδιές στην παραλία!

5. Pink eyeliner
Αν προτιμάς πιο διακριτικό μακιγιάζ, μπορείς να δοκιμάσεις ένα ροζ eyeliner. Με ένα λεπτό πινέλο, δημιούργησε μια λεπτή γραμμή κοντά στις βλεφαρίδες σου. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείς να κάνεις ΄ένα μικρό wing στην άκρη. Αυτό το look είναι φρέσκο και μοντέρνο, ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις.

{https://www.tiktok.com/@.shada/video/7259214613726842158?q=pink%20eyeliner&t=1720728557348}

Μην φοβάσαι να πειραματιστείς με τη ροζ σκιά αυτό το καλοκαίρι! Είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσεις χρώμα και ζωντάνια στο μακιγιάζ σου. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και απόλαυσε τον ήλιο με στυλ!

Τελευταία τροποποίηση στις 11.07.2024 - 23:09