Πώς να υιοθετήσεις το Sun-Kissed Boyfriend Blush Look της Kaia Gerber

Πώς να υιοθετήσεις το Sun-Kissed Boyfriend Blush Look της Kaia Gerber
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Το Sun-Kissed Boyfriend Blush είναι η αγαπημένη τάση της Kaia Gerber για το καλοκαίρι.

Μπορεί να μπήκε μόλις το καλοκαίρι, αλλά λαμπερές και ηλιοκαμένες θέλουμε να φαινόμαστε πάντα και παντού. Η Kaia Gerber πραγματοποίησε πρόσφατα ένα ταξίδι για να δει την Charli XCX να παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ, Brat, και αυτό που ζηλέψαμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε με τους φίλους της ήταν το λαμπερό και ηλιοκαμένο δέρμα στο πρόσωπό της, που ήταν σαν μόλις να γύρισε από την παραλία.

Αλλά δεν πίστευες ότι η Gerber αγαπάει τον ήλιο έτσι; Ένα μοντέλο, υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα το δεις χωρίς να φοράει αντηλιακό υψηλού δείκτη προστασίας και καπέλο, αφού γνωρίζει πολύ καλά τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, ο οποίος όχι μόνο καταστρέφει το κολλαγόνο, αλλά προκαλεί δυσχρωμίες στο πρόσωπο, λεπτές γραμμές, ρυτίδες και το πιο σοβαρό μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο του δέρματος.

Η Kaia Gerber αγαπά την ηλιοκαμένη επιδερμίδα στο καλοκαίρι

Το μυστικό της Kaia Gerber κρύβεται στο μακιγιάζ της. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να δημιουργήσεις το απόλυτο ηλιοκαμένο look στο καλοκαιρινό σου μακιγιάζ είναι να εφαρμόσεις ρουζ και bronzer σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου. Αν κοιτάξεις προσεκτικά το δέρμα της Kaia, θα παρατηρήσεις ότι το μέτωπό της, η γέφυρα της μύτης και τα ζυγωματικά της είναι όλα κοκκινισμένα με χρώμα, αυτές είναι οι περιοχές όπου φυσικά χτυπάει ο ήλιος.

{https://www.instagram.com/p/C8SXuhBSFMs/?img_index=1}

Beauty Reminder: Πάντα πρέπει να φοράμε αντηλιακό και καπέλο, χειμώνα- καλοκαίρι!

{https://www.tiktok.com/@gala.fr/video/7366301990122507552?lang=el-GR&q=kaia%20gerber&t=1718795844753}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2024 - 14:20