Έχει τατουάζ η Jennifer Lopez; Θα σας εντυπωσιάσει η απάντηση!

Έχει τατουάζ η Jennifer Lopez; Θα σας εντυπωσιάσει η απάντηση!
ΠΗΓΗ:@jlo
Δεν θα περιμένεις αυτήν την απάντηση.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι αναμφίβολα μια δύναμη της φύσης. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας είναι διάσημη για τη φωνή της και την αίσθηση της μόδας της, συχνά θέτοντας και ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις. Εντυπωσιάζει πάντα με τα νύχια της, τις εμφανίσεις της και τα μαλλιά της, που είναι πάντα άψογα. Όμως, τι γίνεται με τα τατουάζ της Τζένιφερ Λόπεζ; Μπορεί να σας εκπλήξει να μάθετε ότι η άποψή της για τα τατουάζ είναι αρκετά ιδιαίτερη.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2023, η Λόπεζ αποκάλυψε το πρώτο της μόνιμο τατουάζ στα social media. Το σχέδιο βρίσκεται στο αριστερό πλευρό της και περιλαμβάνει ένα σύμβολο άπειρου με ένα βέλος. Μέσα στους βρόχους του άπειρου είναι γραμμένα τα ονόματα «Τζένιφερ» και «Μπεν» σε καλλιγραφική γραφή. Ο Άφλεκ επίσης γιόρτασε την πρώτη τους Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως παντρεμένο ζευγάρι με ένα τατουάζ που περιλαμβάνει δύο σταυρωτά τόξα με τα γράμματα J και B στο κέντρο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η δέσμευση της Λόπεζ για τα τατουάζ είχε ημερομηνία λήξης. Στις 20 Αυγούστου 2024, η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Άφλεκ και κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο κόκκινο χαλί του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 6 Σεπτεμβρίου, φαίνεται ότι είτε έχει αφαιρέσει είτε έχει καλύψει προσωρινά το τατουάζ της. Στην πρεμιέρα της ταινίας «Unstoppable», φορούσε ένα άκρως sexy και αποκαλυπτικό φόρεμα Tamara Ralph (το απόλυτο revenge dress) , αλλά όπως παρατηρήσαμε στα πλευρά της...δε ήταν πουθενά το τατουάζ της. Δεν γνωρίζουμε αν ο Άφλεκ θα κρατήσει το τατουάζ που έχει αφιερώσει στη Λόπεζ ή αν θα επιλέξει να το αφαιρέσει, αλλά αυτό θα φανεί με τον καιρό.

jlo 458544478 18483733702037720 3971424618018564377 n b7e88

Στην JLO δεν αρέσει το τατουάζ του Aflect που έχει στην πλάτη

Στο παρελθόν, ο Άφλεκ έχει επιλέξει να κρατήσει τα τατουάζ του, ακόμα και όταν έχουν δεχτεί αρνητικές κριτικές. Έχει ένα αναγνωρίσιμο μεγάλο και πολύχρωμο τατουάζ φοίνικα στην πλάτη του, το οποίο έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις, περιλαμβανομένων και της Λόπεζ.

Όταν ρωτήθηκε για την άποψή της για το τατουάζ του Άφλεκ σε μια εμφάνιση το 2016 στο «Watch What Happens Live With Andy Cohen», η Λόπεζ ήταν ειλικρινής: «Είναι απαίσιο!» είπε. «Θα του το έλεγα. Θα του έλεγα, 'Τι κάνεις;'». Εξήγησε ότι το τατουάζ έχει πάρα πολλά χρώματα, κάτι που δεν της αρέσει. «Τα τατουάζ του πάντα έχουν πάρα πολλά χρώματα,» είπε. «Δεν πρέπει να είναι τόσο πολύχρωμα, πρέπει να είναι πιο ουδέτερα.» Παρά τις πολλές αρνητικές παρατηρήσεις, ο Άφλεκ δήλωσε ότι αγαπά το τατουάζ του και είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτό.

Με ποια τατουάζ την έχουμε δει;

Παρά τη φαινομενική αποδοκιμασία της Λόπεζ για τα τατουάζ του Άφλεκ, η ίδια έχει «φορέσει» μεγάλα ψεύτικα τατουάζ για διάφορους κινηματογραφικούς ρόλους. Στην ταινία «Unstoppable», είχε ένα μεγάλο και πολύχρωμο τατουάζ στον ώμο της, που παρουσίαζε την εικόνα της Σταύρωσης του Ιησού με κόκκινα και πράσινα λουλούδια γύρω από αυτή.

Οι μακροχρόνιοι θαυμαστές της γνωρίζουν ότι η Λόπεζ έχει χρησιμοποιήσει προσωρινά τατουάζ και για άλλους ρόλους στην οθόνη. Στην ταινία «Hustlers» του 2019, η Λόπεζ υποδύεται τη Ραμόνα (βάσει της πραγματικής χορεύτριας Σαμάνθα Μπάρμπας) και έχει ένα μεγάλο τατουάζ τριαντάφυλλο στον αριστερό ώμο. Το σχέδιο αυτό δημιουργήθηκε από τον μακροχρόνιο makeup artist της, Σκοτ Μπαρνς. Επίσης, στην ταινία «What to Expect When You're Expecting» του 2012, φορούσε ένα προσωρινό τατουάζ δελφινιού στον δεξιό ώμο της.

{https://www.instagram.com/p/C_l2ipUycY0/?img_index=1}

Στο μουσικό βίντεο για τη συνεργασία της με τους Wisin & Yandel το 2012, «Follow the Leader», η Λόπεζ επιδεικνύει δύο τολμηρά ψεύτικα τατουάζ. Στην αρχή του βίντεο, έχει το τίτλο του άλμπουμ του τραγουδιού, «Líderes», γραμμένο διαγώνια στην κλείδα της με καλλιγραφική γραφή, ενώ στην πλάτη της υπάρχει μια τεράστια εικόνα δράκου.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.09.2024 - 22:17