Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Πώς η Amal Clooney απέκτησε το λαμπερό στυλ της Sophia Loren

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Πώς η Amal Clooney απέκτησε το λαμπερό στυλ της Sophia Loren
ΠΗΓΗ:@dimitrishair
Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο «θεός» του glam Δημήτρης Γιαννέτος.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας μας προσφέρει vintage vibes αλα ιταλικά από το 1932 και η εμφάνιση της Amal Clooney στο κόκκινο χαλί, σε εκδήλωση της Cartier, πριν απο λίγες ημέρες (βρισκόταν στην πόλη για να υποστηρίξει την ταινία του συζύγου της George, «Wolfs») δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ο «θεός» του glam, Δημήτρης Γιαννέτος, ήταν υπεύθυνος για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Clooney και μοιράστηκε σε συνέντευξή του στη Vogue όλες τις λεπτομέρειες.

«Θέλαμε να της δώσουμε ένα κλασικό ιταλικό look», λέει ο Γιαννέτος. «Δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη έμπνευση από τη Sophia Loren. Ένα μεγάλο, εντυπωσιακό blowout και λαμπερό μπρονζέ μακιγιάζ ήταν ιδανικά.» Η διαδικασία ξεκίνησε πριν καν η Clooney προσγειωθεί στο Λίντο: «Έδωσα στην Amal υπέροχες καραμελέ ανταύγειες χρησιμοποιώντας το L’Oreal Paris Le Color Gloss στην απόχρωση Honey Blonde.» Στη συνέχεια, εφάρμοσε τον ορό Garnier Fructis Hair Filler Serum για να διατηρήσει τα μαλλιά της λαμπερά και γεμάτα.

{https://www.instagram.com/dimitrishair/}

Όσον αφορά το μακιγιάζ, ο Γιαννέτος λέει ότι μόνο προϊόντα της Charlotte Tilbury θα χρησιμοποιούνταν και η Clooney φορούσε ένα πλήρες σετ από αυτά. Οι μπρονζέ σκιές και οι υπερβολικά μακριές βλεφαρίδες ολοκλήρωσαν το look, και ο Γιαννέτος χρησιμοποίησε μερικές στρώσεις της mascara Exagger-eyes Volumizing and Curling Mascara για να το πετύχει. Το glam ολοκληρώθηκε με μια πινελιά από το κραγιόν Hot Lips στην απόχρωση Super Cindy (φόρος τιμής σε μια άλλη εικονική φιγούρα, τη Cindy Crawford) και ένα φόρεμα του Αμερικανού σχεδιαστή Bach Mai. Όπως λένε οι Ιταλοί, amore.

457732852 18458050057012928 3627304414647099863 n 3eb70

Τελευταία τροποποίηση στις 04.09.2024 - 12:42