5 τάσεις ομορφιάς που θα δείτε παντού αυτό το φθινόπωρο

5 τάσεις ομορφιάς που θα δείτε παντού αυτό το φθινόπωρο
ΠΗΓΗ:@karinwesterlundd
Εντυπωσιακές βλεφαρίδες, η επιστροφή του grunge και έντονα χρώματα. Αυτές είναι μερικές από τις τάσεις ομορφιάς που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το φθινόπωρο.

Ένας νέος κύκλος ετοιμάζεται να ξεκινήσει, φέρνοντας μαζί του ένα πλήθος νέων τάσεων ομορφιάς. Το φθινόπωρο/χειμώνας 2024 υπόσχεται να είναι τολμηρό και γεμάτο πειραματισμούς.

5 τάσεις ομορφιάς για το φθινόπωρο/χειμώνα 2024

1. Προσθέστε μια πινελιά χρώματος στην εσωτερική γωνία των ματιών σας

Δεν υπάρχουν κανόνες όσον αφορά την επιλογή της απόχρωσης, αλλά η τοποθέτηση της σκιάς είναι κρίσιμη. Στα σόου φθινόπωρο/χειμώνας 2024, οι make-up artists επέλεξαν να τοποθετήσουν χρώμα στην εσωτερική γωνία των ματιών των μοντέλων, προσδίδοντας μια τολμηρή και μοντέρνα νότα. Στη Dior, ο make-up artist Peter Philips ανέφερε ότι «φαντάστηκε μια αναπάντεχη, πολύχρωμη και ζωντανή εμφάνιση, εμπνευσμένη από τις δημιουργίες του Marc Bohan, έτσι φωτίσαμε την εσωτερική γωνία των ματιών με μια ροζ πινελιά, σαν πέταλο λουλουδιού. Αυτή η χρωματική τόλμη, με τις σκόπιμες ατέλειές της, είναι μια ελεύθερη κίνηση που επιτρέπει εκπλήξεις και αντιθέσεις, δημιουργώντας μια ομορφιά που είναι τόσο οραματική όσο και διαχρονική».

{https://www.instagram.com/p/C_MOadUohKR/?img_index=2}

2. Το grunge smoky eye

Καθώς οι νύχτες μεγαλώνουν, τα smoky eyes αποκτούν μια grunge πινελιά, σκεφτείτε μουτζουρωμένες μαύρες σκιές και υφή που θυμίζει υγρασία. Οι Prabal Gurung, Helmut Lang, Moschino, Tom Ford, Sportmax, Jason Wu και Versace έδωσαν στο κλασικό smoky eye ένα πιο ατημέλητο (και ίσως πιο «επαναστατικό») φινίρισμα.

beauty trends fall 1a2e6

3. Βλεφαρίδες που κόβουν την ανάσα

«Βλεφαρίδες τόσο πυκνές όσο οι τρίχες μιας οδοντόβουρτσας» ήταν η εντολή της ημέρας στο Giambattista Valli, όπου η make-up artist Karin Westerlund δημιούργησε μια εμφάνιση εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '60 και την Mia Farrow. Για να το πετύχει αυτό, εφάρμοσε πέντε σειρές ψεύτικων βλεφαρίδων, προσθέτοντας πολλές στρώσεις μάσκαρα. Πυκνές, εντυπωσιακές βλεφαρίδες είδαμε επίσης στις επιδείξεις των Giorgio Armani, Thom Browne και Emilia Wickstead.

131055539 414990659641981 2706260506033858667 n 39f5c

4. Λεπτομέρειες με κρόσσια

Τα κρόσσια έκαναν δυναμικό comeback αυτή τη σεζόν, με μια grunge, wet-look προσέγγιση στους Ludovic de Saint Sernin και Prabal Gurung, γλυπτικές εκδοχές στους Rokh, και μια πιο χαλαρή ερμηνεία στους Etro και Emilia Wickstead.

{https://www.instagram.com/p/C4pI19CS7sG/}

5. Μπούκλες με μποέμ διάθεση

Η Chemena Kamali ανέδειξε τη boho γυναίκα του Chloé αυτή τη σεζόν, με τον hairstylist Gary Gill να δημιουργεί απαλές μπούκλες, εμπνευσμένες από το πνεύμα της δεκαετίας του '70, που χαρακτηρίζει τη συλλογή του οίκου Chloé. Το ίδιο ύφος είδαμε και στις επιδείξεις των Rabanne και Ann Demeulemeester.

{https://www.instagram.com/p/C-Fai37NDZ6/

Τελευταία τροποποίηση στις 02.09.2024 - 17:20