Η Selena Gomez έκανε GRWM στο TikTok και ο Benny Blanco μας περιγράφει το μακιγιάζ της

Η Selena Gomez έκανε GRWM στο TikTok και ο Benny Blanco μας περιγράφει το μακιγιάζ της
ΠΗΓΗ:@selenagomez
Το contour stick το είπε κραγιόν και την ενυδατική με χρώμα lotion. Η προσπάθεια μετράει!

Στην Selena Gomez ,αρέσει το TikTok και μας εμάς μας αρέσει να την βλέπουμε, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να μας δείξει τα νέα λανσαρίσματα της Rare Beauty! Προσωπικά, αγαπώ λίγο παραπάνω τα βίντεο που κάνει GRWM γιατί μας δείχνει τα μακιγιάζ που προτιμάει ανά διαστήματα αποτελώντας το απόλυτο beauty inspo.

Ένα GRWM TikTok ανέβασε και την Παρασκευή στον προσωπικό της λογαριασμό, αλλά λίγο πιο διαφορετικό από τ ’άλλα. Τι εννοώ; Δεν περιέγραφε η ίδια τα βήματα που ακολουθεί για να δημιουργήσει το μακιγιάζ της, αλλά ο Benny Blanco. Στο TikTok θα ακούσεις τη φωνή του Blanco με μικρές παρεμβολές της Selena Gomez που τον διορθώνει και είναι ότι πιο cute έχουμε δει τελευταία.

Ο Benny Blanco μας εξηγεί βήμα-βήμα το μακιγιάζ της αγαπημένης του

Η αστεία, γλυκιά αφήγηση έδειχνε την αστεία προσωπικότητα του Blanco, καθώς αναφερόταν σχεδόν σε κάθε προϊόν ως κραγιόν (πχ. contour stick) και το primer ως "λοσιόν".

«Δεν ξέρω καν γιατί χρειάζεσαι μακιγιάζ, φαίνεσαι τόσο όμορφη», λέει ο Blanco, καθώς η Gomez αρχίζει να εφαρμόζει τα προϊόντα. Όταν φτάνει στο σημείο όπου χρησιμοποιεί το προϊόν για τα φρύδια της, ο Μπλάνκο λέει, «Έτσι είναι πάντα τα φρύδια των κοριτσιών, σαν μικρές τίγρεις».

Η Selena ακούγεται από πίσω να διορθώνει τον Blanco σε διάφορα σημεία του βίντεο, εξηγώντας τι χρησιμοποιεί, όπως για παράδειγμα στο βήμα που εφαρμόζει την ενυδατική με χρώμα στο πρόσωπό της. «Μόλις συνειδητοποίησα ότι το μακιγιάζ είναι απλώς να ζωγραφίζεις πάνω στο πρόσωπό σου», λέει εκείνος.

{https://www.instagram.com/p/C91GWhDRIkt/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

«Θέλω αυτό το μακιγιάζ«, είπε ο Μπλάνκο. «Γιατί δεν έχω εγώ;». Στο τέλος του βίντεο, ο Μπλάνκο λέει περισσότερες από μία φορές το πόσο "hot" φαίνεται η Gomez, πριν πει ότι πρέπει να τελειώσει το βίντεο γιατί "είσαι καυτή". Η Selena Gomez σχολίασε κάτω απο το post της: «Σ'αγαπάω μωρό μου, αλλά δεν είναι όλα κραγιόν lol».

Δείτε όλο το βίντεο:

@selenagomez

I love you babe, but not everything is lipstick lol

♬ sonido original - SONIDOS LARGOS

Τελευταία τροποποίηση στις 29.07.2024 - 12:59