Γλυκά που γίνονται εύκολα, γρήγορα και φτηνά θα δούμε στις «Γλυκές αλχημείες», το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Mega. Ο Στέλιος Παρλιάρος μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μια τάρτα Flan Parisien, μια σφολιάτα με μήλο και ένα cheesecake σε ποτήρι, ενώ με τις οδηγίες του οι βοηθοί φτιάχνουν σάντουιτς με μπισκότα και γέμιση σοκολάτας. Στη διάρκεια της εκπομπής θα δίνονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία της κρέμας Flan, όπως η προέλευση και οι τρόποι παρασκευής της από το μεσαίωνα σε όλη την Ευρώπη.
Γλυκά που γίνονται εύκολα, γρήγορα και φτηνά θα δούμε στις «Γλυκές αλχημείες», το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Mega.