Ρευστή η κατάσταση στο πρωινό του Αlter

03.04.2008
Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν την επόμενη τηλεοπτική περίοδο ο Τέρενς Κουίκ θα συνεχίσει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Alter και αυτό γιατί αν και το συμβόλαιο του καταξιωμένου δημοσιογράφου με το σταθμό λήγει το καλοκαίρι, δεν έχει ακόμη ανανεωθεί.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν την επόμενη τηλεοπτική περίοδο ο Τέρενς Κουίκ θα συνεχίσει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Alter και αυτό γιατί αν και το συμβόλαιο του καταξιωμένου δημοσιογράφου με το σταθμό λήγει το καλοκαίρι, δεν έχει ακόμη ανανεωθεί. Στη διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού του Μπουρναζίου υπάρχει έντονος προβληματισμός για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Καλημέρα με τον Τέρενς», σε μια περίοδο μάλιστα που σε κάποιες από τις υπόλοιπες ζώνες (πρωινή ψυχαγωγική, μεσημεριανή και δελτίο ειδήσεων) τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και ο σταθμός έχει γίνει ανταγωνιστικός μπαίνοντας πολλές φορές «σφήνα» στα μεγάλα κανάλια. Παράλληλα, στο Alter εξετάζουν και τη δημιουργία πρωινής ενημερωτικής εκπομπής το Σαββατοκύριακο, αν και το παιδικό πρόγραμμα έχει ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Σε ό,τι αφορά τους δημοσιογράφους, ήδη έγινε πρόταση για ανανέωση συμβολαίου στην Αγγελική Νικολούλη, που, ως γνωστόν, τα συμβόλαια που υπογράφει έχουν πάντα διάρκεια ενός έτους.

Οι σινεφίλ «σερφάρουν» στο Μega
Πολύ μεγάλη ανταπόκριση είχε η ιδέα των υπευθύνων του Mega να αποφασίζουν οι τηλεθεατές ποια ταινία θα προβληθεί το τελευταίο σαββατόβραδο κάθε μήνα. Η διαδικασία απλή: πληκτρολογώντας www.megatv.com/mymegacinema οι τηλεθεατές ψηφίζουν μεταξύ τριών προτεινόμενων την ταινία της αρεσκείας τους και στη συνέχεια αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους προβάλλεται στη συχνότητα του μεγάλου καναλιού. Για τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 29 Μαρτίου οι τηλεθεατές επέλεξαν με ποσοστό 45% να δουν την ταινία «Βig Fish». Δεύτερη σε επιλογή ήρθε η ταινία «Ηellboy» με 35% και ακολούθησε η «Τζίλντα» με 20%.

Οριστική αυλαία για τα «Υπέροχα πλάσματα»
Ένα φινάλε γλυκόπικρο, όπως άλλωστε είναι η ζωή, ετοιμάζει η Μυρτώ Κοντοβά για τα «Υπέροχα πλάσματα», που, παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κατεβάζουν οριστικά ρολά στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής περιόδου λόγω διαφωνιών αλλά και κακού κλίματος που αναπτύχθηκε ανάμεσα στους συντελεστές. Η Μυρτώ Κοντοβά, φυσικά, παραμένει στον Alpha και ήδη προετοιμάζει την επόμενη σειρά της, το σενάριο της οποίας μέχρι στιγμής δεν αποκαλύπτει. Ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται και οι πρώτες κρούσεις σε ηθοποιούς που θα αποτελέσουν το πρωταγωνιστικό καστ.