The Voice Of Greece: Η κόρη της έκλεψε την παράσταση και τρέλανε τους coaches

27.10.2024
The Voice Of Greece: Η κόρη της έκλεψε την παράσταση και τρέλανε τους coaches
Αντιμέτωποι με μια διαφορετική παρουσία στη σκηνή βρέθηκαν οι coaches

Η 27χρονη διαγωνιζόμενη Χριστίνα Λέκκα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το "When we were young" της Adele και πραγματικά τρέλανε τρεις από τους κρι΄τες, Τον Πάνο Μουζουράκη, τον Χήρστο Μάστορα και την Έλενα Παπαρίζου, που δεν κατάφερε να μπλοκάρει ο Χρήστος Μάστορας προς μεγάλη ευχαρίστηση της τραγουδίστριας.

Κι εκεί που συστηνόταν στους coaches ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε στη σκηνή με την πεντάχρονη Σοφία, την κόρη της. Και αυτό ήταν. Το πλατό έγινε παιδότοπος με την πιτσιρίκα να κλέβει την παράσταση και τους κριτές να τραγουδούν παιδικά τραγουδάκια. Από την "Κουκουβάγια", μέχρι το περνά περνα΄ η μέλισσα.

XRISTINA_LEKKA_THE_VOICE_KAI_PAIDI_2_8985d.jpg

Με το τρελό γέλιο να γίνεται όταν η ¨Ελενα Παπαρίζου άρχισε να λέει ένα σουηδικό τραγουδάκι για παιδιά κρατώνατς και καλά την κόρη του Μπουζουράκη με τον Χρήστο Μάστορα να σηκώνεται και να "παίρνει" και καλά το παιδί φωνάζοντας "Άσε ήσυχη την κόρη του Μουζουράκη" και τον Πάνο να κάνει και καλά πως κρατάει το μωρό στην αγκαλιά του.

Και καθώς ήταν και η φωνή του Όλαφ στο αγαπημένο παιδικό της Σοφίας το "Ψυχρά κι ανάποδα" κέρδισε και την παίκτρια στην ομάδα του.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.10.2024 - 00:39