The Voice of Greece: Η μούτζα του Μάστορα στον εαυτό του και το ανέκδοτο του Μουζουράκη για την GenZ

27.10.2024
The Voice of Greece: Η μούτζα του Μάστορα στον εαυτό του και το ανέκδοτο του Μουζουράκη για την GenZ
Απολαυστική και η χθεσινή βραδιά των Blind Auditions

Το The Voice Of Greece επέστρεψε με φόρα και πραγματικά είναι άπαιχτο. Η χημεία των τεσσάρων coaches αδιαμφισβήτητη, το χιούμορ άφθονο και οι ατάκες από κάθε πλευρά ξεκαρδιστικές. Γι' αυτό και σαρώνει στα social media και στην τηλεθέαση.

Προσθέστε στην εξίσωση και τον πάντα χαρισματικό Γιώργο Καπουτζίδη αλλά και τα ταλέντα που περνάνε από τις Blind Auditions διεκδικώντας μια θέση στο talent show με ωραίες φωνές και ωραίες -εντάξει όχι πάντα- επιλογές τραγουδιών και θα καταλάβετε γιατί το show σκίζει.

Χθες είδαμε πολλά και ξεχωρίσαμε τις πιο fun και ωραίες στιγμές από τη βραδιά. Όπως αυτή με την νεαρή και κούκλα Νίνα Κοσύφη μόλις 21 ετών που τραγούδησε αρχικά ένα Ισπανικό τραγούδι -άγνωστο προς τους coaches- και κατάφερε να τους κάνει να γυρίσουν, οι τρεις στους τέσσερις.

Ο Χρήστος Μάστορας δεν γύρισε και το μετάνιωσε πικρά όταν η Νίνα τραγούδησε ένα ελληνικό τραγούδι και σάρωσε. (Ενώ στο Ισπανικό δεν θα λέγαμε οτι ήταν και τόσο καλή)

Λίγη ώρα αργότερα στη σκηνή εμφανίστηκε ένας παλιός γνώριμος των περισσότερων ανθρώπων του στούντιο. Ο επαγγελματίας χορευτής και ηθοποιός Πάνος Μαλακός -συμμετέχει φέτος και στο μιούζικαλ Ωραία μου κυρία- έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με όλους, εκτός του Χρήστου Μάστορα. Όταν τον είδαν έπαθαν σοκ, καθώς δεν γνώριζαν οτι τραγουδάει...

Από το The Voice Kids στην Αλβανία, στο The Voice Of Greece ως ενήλικας πια η Luisida Male που κατάφερε να κάνει τον Χρήστο Μάστορα να γυρίσει για εκείνη και να την πάρει στην ομάδα του.

Ενώ στις τρελές ατάκες της βραδιάς μπαίνει σίγουρα το ανέκδοτο του Πάνου Μουζουράκη για την GenZ

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2024 - 09:23