My Style Rocks: Η Emilia Vodos επιστρέφει στο παιχνίδι; Τι έκανε στo Bootcamp;

My Style Rocks: Η Emilia Vodos επιστρέφει στο παιχνίδι; Τι έκανε στo Bootcamp;
Μπήκαμε στα γυρίσματα των Bootcamps του ολοκαίνουργιου My Style Rocks και μας περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Κι εμάς κι εσάς...

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σίγουρα έκανε αίσθηση με την παρουσία της στους τελευταίους κύκλους του My Style Rocks αυτή είναι σίγουρα η Emilia Vodos. Και με το στυλ της και με την πληθωρική προσωπικότητά της είναι από τις παίκτριες που ξεχώρισαν από την πρώτη τους κιόλας εμφάνιση στο πλατό.

Η Emilia Vodos υπήρξε φαβορί και μία από τις πιο πολυσυζητημένες διαγωνιζόμενες του έκτου κύκλου του My Style Rocks. Την είδαμε όμως να επιστρέφει και στον έβδομο κύκλο για μία guest εμφάνιση κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

VODOS_BOOTCAMP_MY_STYLE_ROCKS_3_111b9.jpg

Και σίγουρα δεν μπορούμε να κρύψουμε την έκπληξη που νιώσαμε όταν την είδαμε μπροστά μας και σε αυτόν τον νέο κύκλο. Που ξεκινάει για πρώτη φορά διαφορετικά.

Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία της επιλογής των fashionistas, αλλά και όλα όσα γίνονται κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Οι διαγωνιζόμενες κάνουν την πρώτη τους πασαρέλα μπροστά στην κριτική επιτροπή, στον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Γιώργο Καράβα με την προσδοκία να μπουν στην ομάδα του «My Style Rocks»!

Το WomenOnly βρέθηκε στα γυρίσματα των Bootcamps του My Style Rocks και σας μεταφέρει μία πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία! H Emilia Vodos επιστρέφει! Για την ακρίβεια όπως αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά η Emilia Vodos περπατάει ξανά στην πασαρέλα του My Style Rocks και εμφανίζεται μπροστά στην κριτική επιτροπή στο πρώτο επεισόδιο των Bootcamps που θα παρακολουθήσουμε απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Λέτε να επιστρέφει για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο; Θα το μάθουμε απόψε!

Τελευταία τροποποίηση στις 13.09.2024 - 15:48