Σωτήρης Λαμάι: Πόσα λεφτά έχει βγάλει από το TikTok;

03.09.2024
Σωτήρης Λαμάι: Πόσα λεφτά έχει βγάλει από το TikTok;
Έχει σοβαρό κέρδος.

Μια συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης έδωσε στο «Summer’s Cool» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε ο Σωτήρης Λαμάι, Ο παίκτης του Survivor αποκάλυψε ότι έχει ένα μεγάλο οικονομικό κέρδος από τις πλατφόρμες των Social Media.

O Σωτήρης Λαμάι είπε αρχικά: «Θα μου πεις «τι είναι το TikTok;» αλλά θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη απάτη στην παγκόσμια οικονομία. Έχω βγάλει αρκετά χρήματα και από το παιχνίδι αυτό.

Μπορεί να φτάσει κανείς να βγάλει 10.000 ευρώ… και βάλε από το TikTok! Υπήρχαν μήνες που έφτανα πολύ παραπάνω από αυτό το ποσό και συγκεκριμένα, πριν μπω στο Survivor, είχα μηνιαίο εισόδημα ίσως διπλάσιο και τριπλάσιο από αυτό το ποσό πολλές φορές. Είναι τρελό».

Και συνέχισε: «Το τελευταίο διάστημα, όταν βγήκα από το Survivor, αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση ήταν πως η μισή Ελλάδα μου ζήταγε δανεικά. Ήταν τρελό! Η μισή Ελλάδα, παιδιά, μου ζήταγε δανεικά.

Τέτοια μηνύματα που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και να πρέπει να δώσεις κιόλας. Και κάτι ακόμη, έχω πάρα πολλή πέραση στους gay. Λατρεύω, αγαπάω τους gay! Τους λατρεύω ειλικρινά, λαμβάνω υπέροχα μηνύματα που πολλές φορές, όταν δεν απαντάω, δεν είναι από αγένεια αλλά κοκκινίζω και ντρέπομαι».

Τελευταία τροποποίηση στις 03.09.2024 - 23:32