Είναι επίσημο! Με ένα story ανήγγειλε την επιστροφή του στην Καινούργιου!

Είναι επίσημο! Με ένα story ανήγγειλε την επιστροφή του στην Καινούργιου!
Έχει ακουστεί καιρό. Πλέον είναι επίσημο

Ανανεώνει την ομάδα και το πάνελ της η Κατερίνα Καινούργιου για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και ήδη έχουν διαρρεύσει κάποιες από τις αλλαγές. Ένα από τα ονόματα που είχαν ήδη ακουστεί οτι επιστρέφει στην εκπομπή Super Κατερίνα από τον Σεπτέμβριο ήταν αυτό του Στέφανου Κωνσταντινίδη.

Μην ξεχνάτε πως όταν ανακοινώθηκε το κόψιμο της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη δύο μήνες πριν από το τέλος της σεζόν και μάλιστα εντελώς ξαφνικά μέσα στο Πάσχα, η Κατερίνα Καινούργιου από τον τηλεοπτικό αέρα είχα κάνει ανοιχτή πρόταση στον Στέφανο Κωνσταντινίδη -που είχε φύγει το προηγούμενο καλοκαίρι- να επιστρέψει. Και προφανώς το εννοούσε κιόλας.

305389634_137669405639604_417166309409954460_n_cd037.jpg

Βέβαια μέχρι να λήξει και επίσημα η συνεργασία του με το mega, ούτε να υπογράψει αλλού μπορούσε, ούτε φυσικά να το ανακοινώσει. Πλέον όμως είναι και τυπικά ελεύθερος κι έτσι έκανε ένα διάλειμμα από τις διακοπές του και ανέβηκε στην Αθήνα -η μόνιμη κατοικία του είναι στην Πάτρα- για να συναντηθεί με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Θέμη Μάλλη στα γραφεία της Barking Well και να ολοκληρώσει τη συμφων΄ία που τον φέρνει πίσω στην Κατερίνα.

Και το ανακοίνωσε κι επίσημε με ένα story που έκανε repost και η παρουσιάστρια.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.07.2024 - 12:45