Μαύρο Ρόδο: Το "αντίο" και το "Σ'αγαπώ" του Πέτρου τρέλαναν το Twitter πριν καν προβληθούν

15.11.2022
Μαύρο Ρόδο: Το "αντίο" και το "Σ'αγαπώ" του Πέτρου τρέλαναν το Twitter πριν καν προβληθούν
Το σημερινό επεισόδιο (15/11/2022) αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία από τους φανς της δημοφιλούς σειράς του Mega καθώς σε αυτό θα δουν -μεταξύ άλλων- και την πρώτη, πραγματική ερωτική εξομολόγηση από πλευράς του Πέτρου. Μένει να φανεί, φυσικά, πώς θα αντιδράσει σε αυτό η Ελισάβετ.

Δεν μπορεί να αντιληφθεί, ούτε και να πολεμήσει αυτό που νιώθει ο Πέτρος και αφήνεται στο συναίσθημά του και... όπου τον πάει. Όταν μάλιστα ο Μητροπολίτης του απαγορέψει την είσοδο στη Μονή, προκειμένου να μην αποσπαστεί η προσοχή της Ελισάβετ στον δρόμο για τη χειροτονία της, εκείνος δεν έχει άλλη λύση από το να πάει να την αποχαιρετήσει. Εκεί, λοιπόν, τονίζοντας ότι μάλλον πρόκειται για την τελευταία φορά που τη βλέπει της λέει ότι την αγαπάει. Το trailer ξετρέλανε τους φανς, αλλά το ίδιο και μια σκηνή που δόθηκε ως sneak preview για το σημερινό επεισόδιο.

Κατά τα άλλα, σήμερα θα δούμε την Αλεξία να έρχεται πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τη δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο, ενώ τον Παράσχο να αναγκάζεται να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωσή του. Η Αυξεντία, από την άλλη μεριά, με τη βοήθεια του Μανόλη, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα, ίσως, όμως, να είναι ήδη αργά αφού ο Σαράντος έχει αποφασίσει να ψάξει καλά την Παλιόβρυση.