Σασμός: Ύστερα από προτροπή της Στέλλας η Αργυρώ πηγαίνει στο αεροδρόμιο να συναντήσει τον Αστέρη, όμως είναι και Σταύρος εκεί

15.11.2022
Σασμός: Ύστερα από προτροπή της Στέλλας η Αργυρώ πηγαίνει στο αεροδρόμιο να συναντήσει τον Αστέρη, όμως είναι και Σταύρος εκεί
Η Στέλλα προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τον Αστέρη στην Κρήτη, στρέφεται, λοιπόν στο "βαρύ πυροβολικό", την Αργυρώ, η οποία, παρά τον αρχικό της δισταγμό ακολουθεί τη συμβουλή της. Τι θα συμβεί όμως στο αεροδρόμιο θα δούμε σε λίγες ώρες.

Στο σημερινό επεισόδιο το επίκεντρο του ενδιαφέροντος εστιάζεται στην Αργυρώ που τρέχει στο αεροδρόμιο για να σταματήσει τον Αστέρη, την ίδια ώρα, όμως που εκεί βρίσκεται και ο Σταύρος.

Σε ένα sneak preview βλέπουμε τα όσα της είπε η Στέλλα προσπαθώντας να την πείσει να εμπλακεί, και στη συνέχεια τις πρώτες αντιδράσεις του κοινού που μετρά αντίστροφα μέχρι την πρώτη -εδώ και καιρό- αγκαλιά του αγαπημένου τους ζευγαριού.

Την ίδια στιγμή, η ώρα του ανοίγματος της διαθήκης του Άγγελου πλησιάζει, γεγονός που φορτίζει την Άσπα, ενώ η γιαγιά Ειρήνη πιέζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για το προξενιό της Μαρίνας στον Μάρκο. Ο παπα- Μιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι και μένει να δούμε αν αποκαλύψει τελικά τον πραγματικό λόγο της απουσίας του. Η Θοδώρα έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο για τον Λευτέρη, στον οποίο ο Αντώνης κάνει μία πρόταση συνεργασίας ενώ ο Παύλος συναντιέται με την Καλλιόπη και εκτοξεύουν εκατέρωθεν απειλές.