Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι έτοιμη για τον νέο της ρόλο και εξηγεί πώς προετοιμάζεται γι' αυτό

26.08.2022
Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι έτοιμη για τον νέο της ρόλο και εξηγεί πώς προετοιμάζεται γι' αυτό
Μετά τη Μυρσίνη Σεβαστού από τις Άγριες Μέλισσες, η Κατερίνα Διδασκάλου φορά το ράσο και υποδύεται την ηγουμένη Φιλαρέτη στο Μαύρο Ρόδο του Mega. Για να πει στο πετσί του απαιτητικού αυτού ρόλου, η εξαιρετική ηθοποιός έζησε αρκετές μέρες σε ένα μοναστήρι και μιλά γι 'αυτή την εμπειρία με συγκλονιστικό τρόπο.

Η Κατερίνα Διδασκάλου μας έχει δώσει ουκ ολίγες αξιομνημόνευτες ερμηνείες τόσο θεατρικά όσο και τηλεοπτικά και φέτος ετοιμάζεται για την επόμενη αυτής της κατηγορίας, που θα τη βρει στο Mega και την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Ελένης Καπλάνη, Μαύρο Ρόδο.

Τον ρόλο της Ηγουμένης Φιλαρέτης αναλαμβάνει να ερμηνεύσει η Κατερίνα Διδασκάλου, του μόνου ανθρώπου που θα σταθεί στο πλευρό της πρωταγωνίστριας Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου), μιας 22χρονης δόκιμης μοναχής που θα βρεθεί μπροστά σε ένα δύσβατο σταυροδρόμι στη ζωή της.

Για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου, η ηθοποιός έζησε μερικές μέρες στο μοναστήρι Αγ. Ειρήνης στο Ρέθυμνο και με μία ανάρτησή της ευχαρίστησε σήμερα τις γενναιόδωρες μοναχές για την πολύτιμη βοήθειά τους, τονίζοντας ιδιαίτερα τον ρόλο της ημουμένης Θέκλας, της γυναίκας που, όπως είπε, αναλαμβάνει να φέρει τους κοσμικούς πιο κοντά στον Θεό.

Μια ματιά στο βίντεο που μοιράστηκε είναι αρκετή για να αντιληφθούμε ότι η Κατερίνα Διδασκάλου έχει ήδη μπει στο πετσί του ρόλου τους και είναι έτοιμη να μας προσφέρει μερικές ακόμη συγκλονιστικές τηλεοπτικές στιγμές.

Περιμένοντας την ημερομηνία για την πρεμιέρα, ιδού το πρώτο teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα