Γη της Ελιάς: Ο δεύτερος κύκλος έχει τρέιλερ και μετράμε ήδη αντίστροφα

30.07.2022
Γη της Ελιάς: Ο δεύτερος κύκλος έχει τρέιλερ και μετράμε ήδη αντίστροφα
Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της Γης της Ελιάς έχουν ήδη προχωρήσει πολύ και η παραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ που έχει πολύ... ζουμάκι!

Σε πρώτο πλάνο η δίκη της Αθηνάς, η οποία, θυμίζουμε ότι έχει συλληφθεί για τον φόνο του Δημήτρη, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι δεν είναι πραγματικός γιος της, φυσικά. Η Αθηνά περνά βασανιστήρια στη φυλακή, αλλά και εκτός φυλακής τα πράγματα είναι εναντίον της με τον Ισίδωρο, πρώτο και καλύτερο, να της έχει γυρίσει την πλάτη.

Το πτώμα του Ανέστη θα βρεθεί, ένα φονικό ακόμη θα ταράξει τη Μάνη, ενώ φαίνεται ότι η Βασιλική πέφτει θύμα απαγωγής δίνοντας στην οικογένειά της ακόμη ένα "χτύπημα".

Ως προς τα ζητήματα αγάπης της σειράς, έχουμε τον έρωτα της Μυρτάλης και του Αλέξη να ανθίζει (όλως παραδόξως) με τον δεύτερο αποφασισμένο να βγάλει από τη μέση όποιον του σταθεί εμπόδιο -και με όποιον τρόπο!

Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Η κοινή ανάρτηση που ίσως επιβεβαιώνει τη σχέση τους

Η Ιουλία και ο Γιώργης δεν φαίνεται να γεφυρώνουν τις διαφορές τους που ολοένα και μεγαλώνουν και το ζήτμα είναι τι θα κάνει ο Στάθης όταν βρεθεί ξανά μπροστά στον έρωτα της ζωής του.

Ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται -σωστά- αλλά δεν ξέρουμε ακόμη τι τους επιφυλλάσει η ζωή.

Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη και μέχρι τότε, ιδού μία πολύ καλή πρώτη γεύση από το τρέιλερ που κυκλοφορεί!