Σασμός: Ο Δημήτρης Ήμελλος επιβεβαίωσε αυτό που σκεφτόμασταν για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

21.07.2022
Σασμός: Ο Δημήτρης Ήμελλος επιβεβαίωσε αυτό που σκεφτόμασταν για τον δεύτερο κύκλο της σειράς
Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς "Σασμός" βρίσκονται σε εξέλιξη και ο τηλεοπτικός αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης έδωσε ένα μικρό spoiler για το τι να περιμένουμε από Σεπτέμβρη.

Στην εκπομπή "Alpha Τώρα" μίλησε, σήμερα το πρωί, ο Δημήτρης Ήμελλος και απάντησε στις ερωτήσεις των παρουσιαστών για τις εξελίξεις στη σειρά, ξεκινώντας από εκεί ακριβώς που τους αφήσαμε πριν από λίγο καιρό, όταν η σειρά έριξε αυλαία!

Ο Σασμός ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο του στις 6 Ιουλίου και, η αλήθεια είναι πως όσο κι αν η σειρά λατρεύτηκε από το τηελεοπτικό κοινό, τόσο το φινάλε του πρώτου κύκλου φάνηκε να απογοητεύει το κοινό του.

Ένα από τα σημεία στα οποία έδειξαν να δυσανασχετούν οι φανς ήταν η τελευταία σκηνή όπου είδαμε τον Αντώνη να φτάνει με άλλους αστυνομικούς στο σημείο όπου θα τελούνταν ο γάμος του Μαθιού με τη Βασιλική και να συλλαμβάνει τον γαμπρό για τον φόνο του... Τίνος; Έλα μου ντε! Με μια απορία έμειναν όλοι καθώς υπάρχουν δύο φονικά που ψάχνουν δολοφόνο, ένα του Στεφανή, τον οποίο ξέρουμε ότι σκότωσε ο Μαθιός, και του Άγγελου, που βαραίνει τον ίδιο άνθρωπο, έτσι κι αλλιώς .

Ο Δημήτρης Ήμελλος έδωσε τη απάντηση που ο κόσμος περίμενε. Και άλλες πληροφορίες, μπόνους!

"Ο Αντώνης συλλαμβάνει τον Μαθιό για το φόνο του Άγγελου", ξεκαθάρισε ο πρωταγωνιστής, συμπληρώνοντας ότι ο φόνος του Στεφανή Σταματάκη εκκρεμεί. "Παίζεται ένα παιχνίδι σε τι βαθμό και πώς είναι εμπλεκόμενη η οικογένεια Σταματάκη στους δύο φόνους. Χρησιμοποιείται ο φόνος του Άγγελου για να βγουν άλλα λαβράκια", συνεχίζει ο ηθοποιός ενώ η συζήτηση δεν μπορούσε να μην πάει και στη σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα.


"Κάθε φορά που πάει να χαρεί ο Αντώνης κάτι γίνεται και ανατρέπονται τα πάντα…. Η ευχή του κόσμου, να δει το ζευγάρι μαζί, θα γίνει πραγματικότητα. Σεναριογράφου θέλοντος και θεού επιτρέποντος ο Αντώνης θα το πάρει το κορίτσι", λέει με τρυφερότητα ο Ήμελλος ενώ το πότε παραμένει άγνωστο.

Δημήτρης Ήμελλος: "Όταν παίζω με τη Μαρία Πρωτόπαππα δεν κάνω τίποτα άλλο από το να τη χαζεύω"

Ερωτηθείς για την επιτυχία του Σασμού, ο αγαπημένος πρωτανιστής απάντησε κατηγορηματικά ότι πρόκειται για ομαδική δουλειά. "Οφείλεται στους συντελεστές και τους ικανότατους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα και το καλό σενάριο. Και το κερασάκι, ο τόπος, η Κρήτη. Ένας τόπος της φαντασίας, ένα γαλατικό χωριό που μας θυμίζει πολύ όμορφα πράγματα", καταλήγει ο ηθοποιός κι εμείς, απλά, συμφωνούμε και περιμένουμε με αγωνία τον δεύτερο κύκλο.