Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε νέο teaser του Maestro και μετράμε αντίστροφα

19.07.2022
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε νέο teaser του Maestro και μετράμε αντίστροφα
Σε λιγότερο από τρεις μήνες θα απολαύσουμε την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη μικρή οθόνη (και το Mega) και έχουμε νέο υλικό που έχει γίνει ήδη viral.

Ύστερα από μία αναβολή λόγω κορονοϊού και μια αλλαγή ονόματος, το "Maestro" -όπως θα λέγεται η σειρά, αντί του αρχικού "Δάσκαλος"- έρχεται τον Οκτώβρη στο Mega.

Ένα ερωτικό δράμα εννιά επεισοδίων που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, "μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση", όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στο Δελτίο Τύπου του σταθμού πλάι στα ονόματα του πολύ δελεαστικού καστ.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, λοιπόν, θα δούμε -εκτός από τον δημιουργό που, όπως συνηθίζει, πρωταγωνιστεί σε όλες τις σειρές του- την Κλέλια Ανδριολάτου, τη Μαρία Καβογιάννη, τον Φάνη Μουρατίδού, τον Αντίνοο Αλμπάνη, τη Στεφανία Γουλιώτη, τον Γιάννη Τσορτέκη, τη Χαρούλα Αλεξίου (!), τη Μαρίσα Τριανταφυλλίδού, τον Ορέστη Χαλικά, τον Γιώργο Μπένο, τον Δημήτρη Κίτσο, τη Σάντρα Σαραφάνοβα, την Τόνια Μαράκη και τον Γιώργο Μπινιάρη.

Έχουμε ήδη δει το πρώτο teaser και σήμερα ο Χριστόφορος μοιράστηκε ένα δεύτερο.

Λίγο πριν το παραθέσουμε, θυμόμαστε με δυο λόγια την υπόθεση: Το σενάριο ακολουθεί τον Ορέστη, έναν νέο δάσκαλο μουσικής ο οποίος ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Εκεί, έρχεται αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της και πολύ σύντομα θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…