Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το backstage βίντεο που φαίνεται να επιβεβαιώνει τον θάνατο βασικού πρωταγωνιστή

29.04.2022
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το backstage βίντεο που φαίνεται να επιβεβαιώνει τον θάνατο βασικού πρωταγωνιστή
Επίσημα δεν έχουμε ακούσει κάτι, όμως ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε το χθεσινό επεισόδιο (28/4/2022) και το τρέιλερ του επόμενου αφήνουν σαφείς ενδείξεις ότι ο Μελέτης αποχαιρετά το Διαφάνι με έναν πιο μόνιμο τρόπο. Ένα βίντεο από τα γυρίσματα, που δόθηκε στη δημοσιότητα, δείχνει να το επιβεβαιώνει!

Η βόμβα που έβαλε ο Βαρουξής στο γραφείο των Αβάντων σκάει και, παρόλο που δεν τον έχουμε δει ακόμη, φαίνεται ότι σκοτώνει και τον Μελέτη.

Στο τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο έχουμε τα πρώτα στοιχεία και στο Twitter έχουν αρχίσει οι υποθέσεις, ενώ δεν είναι λίγοι οι χρήστες που υπογραμμίζουν ότι το σενάριο είχε ανάγκη από μία "μεγάλη έξοδο" για τον χαρακτήρα του Μελέτη, ο οποίος έχει υπάρξει τόσο σκληρός και (κακά τα ψέματα) έχει σκοτώσει έναν σωρό κόσμο!

Από τη "βόλτα" στο Twitter, πάντως, προέκυψε και ένα "διαμαντάκι" που θα μπορούσε να λογιστεί ως spoiler. Ένα βίντεο που απαθατίζει όλους τους πρωταγωνιστές, μαυροφορεμένους (εμφανώς σε κηδεία) να εύχονται ο ένας στον άλλο "Ζωή σ' εσάς" και τον Μελέτη... άφαντο!

Ένα κι ένα κάνουν δύο, λοιπόν, και ίσως αυτή είναι η απόδειξη για των εικασιών περί θανάτου του Μελέτη το αληθές:

Κατά τα άλλα, πάντως, στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα 2 Μαΐου αναμένουμε εξελίξεις και σε άλλα μέτωπα, όπως, για παράδειγμα τη λήξη της σχέσης Νικηφόρου και Ρένας. Επίσης, ο Κωνσταντής, με τη βοήθεια του Λευτέρη, προσπαθεί να στηρίξει τη Δρόσω, μετά την απομάκρυνσή της απ’ την ταινία του Δάκη και ο Ντούνιας συλλαμβάνει τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Πέτρο για τη βομβιστική επίθεση. Στο μεταξύ, όμως, ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να οραγνώσει τη δολοφονία του Ζάχου, η οποία, σύμφωνα με τα spoilers θα έχει ένα ακόμη θύμα. Λέγεται ότι από την επίθεση θα χάσει τη ζωή της -και- η μητέρα του.

Υπάρχει λοιπόν, πιθανότητα, τα πλάνα, να είναι από την κηδεία της κυρα-Μάρως, αλλά και πάλι, ο Μεγαρίτης και η Κορίνα θα πήγαιναν στην κηδεία της κυρα-Μάρως; Θα δείξει!!!