Σασμός: Ο Σταύρος πήγε με μονόπετρο στην Αργυρώ και το Twitter δεν του χαρίστηκε

06.04.2022
Σασμός: Ο Σταύρος πήγε με μονόπετρο στην Αργυρώ και το Twitter δεν του χαρίστηκε
Την περιμέναμε αυτή την αντίδραση από τη στιγμή που διαβάσαμε το σχετικό spoiler αλλά τέτοιο "γλέντι" δεν φανταστήκαμε!

Μια πρώτη γεύση την είχαμε πάρει στο προηγούμενο επεισόδιο όταν ο Σταύρος (Γιώργος Χριστοδούλου) φίλησε για πρώτη φορά την Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη). Η σκηνή που εμείς είδαμε στην οθόνη υπολειπόταν, εμφανέστατα, έντασης και χημείας, γεγονός που έκανε το κοινό να αντιδράσει έντονα απέναντι στη βιασύνη (αν μη τι άλλο) που έδειξαν οι σεναριογράφοι της σειράς να βάλουν άλλον άντρα στη ζωή της Αργυρώς μετά τον Αστέρη (Ορφέα Αυγουστίδη).

Αμέσως μετά το φιλί αυτό, όμως, το σενάριο "ανέβασε" κι άλλο ταχύτητα και έφερε τον ερωτοχτυπημένο Ηπειρώτη στο γραφείο (!) της Κρητικοπούλας που του πήρε τα μυαλά με το μονόπετρο στο χέρι έτοιμο να της το προσφέρει, μαζί με όλη την υπόλοιπη ζωή του. Και ένα κάλεσμα συναδέλφου της Αργυρώς του χαλάει τα σχέδια -ή, μάλλον, όπως διαβάζουμε στα spoiler, του τα αναβάλλει!

Όχι, το vibe δεν ήταν, σίγουρα, αυτό που οι δημιουργοί της σειράς σκόπευαν να περάσουν και το Twitter τους δίκασε -και μαζί τον ίδιο τον Σταύρο, ο οποίος πείθει για τα δικά του συναισθήματα, όμως, τελικά, όλο και κάπου δεν "κολλάει"

Εν αναμονή άλλων εξελίξεων, ιδού τα πιο χαρακτηστικά τιτιβίσματα για τη χθεσινή πρόταση γάμου - φιάσκο!