Άγριες Μέλισσες: Ο Φώτης εξελίσσεται σε... είδωλο και η Κορίνα υποκύπτει στο αισθήματά της για τον Μπάμπη

17.03.2022
Άγριες Μέλισσες: Ο Φώτης εξελίσσεται σε... είδωλο και η Κορίνα υποκύπτει στο αισθήματά της για τον Μπάμπη
Μετά το χθεσινό επεισόδιο ο γιος του Κυριάκου και της Ουρανίας (και τα φιλαράκια του Σέργιος και Ζαχαρίας) γνωρίζει την αποθέωση στο Twitter ενώ το φιλί της Κορίνας και του Μπάμπη αναμένεται να φανεί πού θα τους βγάλει.

Ο Φωτάκος, ο Σέργιος και ο Ζαχαρίας μπούκαραν στο σπίτι του Δούκα, εντόπισαν τον θησαυρό του Ακύλα και τον βούτηξαν κανονικότατα!

Ο Φώτης αποκάλυψε την πράξη τους αλλά απογοητεύτηκε όταν είδε ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο το έκανε (που ήταν να καταφέρουν οι γονείς του να αποπληρώσουν τα χρέη τους και να μην χωρίσουν) παραμένει εκεί και σταθερός.

Το Twitter όχι μόνο δεν έμεινε ασυγκίνητο στον "σπαραγμό" του Φωτάκου (Γιώργος Τοπαλίδης) αλλά τον έκανε viral. Ιδού μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα "χτυπήματα" για τον Φώτη και τη "συμμορία" του.

Το παράνομο φιλί

Ένα ακόμη σημείο που κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού ήταν το φιλί που έδωσε η Κορίνα στον Μπάμπη, μην μπορώντας να τιθασεύσει τα αισθήματά της. Εκείνος, βέβαια, προσπαθεί να κρατήσει άμυνα και της λέει ότι έχει ξαναμπλέξει με παντρεμένη και δεν θα ήθελε να το πέρασει ακόμη μία φορά.. Ακριβώς αυτά τα λόγια είναι που συνεφέρουν την Κορίνα και μαζεύοντας την πληγωμένη της πεφηφάνεια το "μαζεύει" ζητώντας από τον Μπάμπη να μην παρερμηνεύσει αυτό του έγινε ενώ το ζήτησε να το ξεχάσει.

Το Σταμιρέικο

Η σκηνή από το σπίτι των κοριτσιών με όλη την οικογένεια μαζεμένη και αγαπημένη γύρω από ένα τραπέζι συγκίνησε τους θαυμαστές της σειράς που δεν έκρυψαν τη λαχτάρα τους να δουν ξανά μαζί Ασημίνα και Νικηφόρο... Λες;

Προς το παρόν, ιδού τι περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο που, από ό,τι φαίνεται, θα είναι αρκετά δυνατό επίσης.

Η Ουρανία αποφασίζει να καλύψει τον Κυριάκο στο χωριό, αλλά η Βιολέτα υποψιάζεται πως κάτι τρέχει. Η Μυρσίνη πιέζει τον Δούκα να σταματήσει την κόντρα του με τον Ακύλα, ενώ η Αντιγόνη βρίσκεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Θανασάκης πρέπει να διαλέξει αν θα ακολουθήσει τις εντολές του Μελέτη ή θα πει την αλήθεια. Ο Ζάχος συναντά τον μυστικό σύνδεσμο του Πέτρου και αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που διατρέχει. Η Κορίνα, μπερδεμένη με όσα γίνονται, συγκρούεται με τον Μελέτη, ενώ ο Νικηφόρος αρνείται να συνεργαστεί μαζί του και ο Δούκας πρέπει να επιλέξει. Η Πηνελόπη αποφασίζει να προχωρήσει το σχέδιό της και να μάθει τι κρύβει ο Μελέτης, όταν δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Ντούνιας ερευνά ποιοι έστησαν την παγίδα στο νεκροταφείο…