Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το μεγάλο μπέρδεμα στην ψηφοφορία [video]

29.12.2021
Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το μεγάλο μπέρδεμα στην ψηφοφορία [video]
Οι Κόκκινοι "σήκωσαν κεφάλι" και πήγαν χαλαροί σε αυτό το συμβούλιο του νησιού.

Ύστερα από δύο ήττες και ανάλογους συμπαίκτες τους στον "τάκο", οι Διάσημοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη σε αγώνισμα ασυλίας και άφησαν τους Μαχητές να... "σφαχτούν" -όπως γίνεται, συνήθως, όταν κάποια ομάδα χάνει!

Στο συμβούλιο του νησιού πριν από την ψηφοφορία επικράτησε μια μεγάλη ένταση όταν οι Κόκκινοι επιτέθηκαν στον Γιώργο εξαιτίας κάποιων απρεπών σχολίων που εκείνος είχε κάνει. Ο Γιώργος υπερσπίστηκε εαυτόν όμως η κατάσταση ξέφυγε.

Η ώρα της ψηφοφορίας, λοιπόν ήρθε με τους Μπλε να ψηφίζουν "πανηγυρικά" τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος νωρίτερα και ανοιχτά τους είχε προτρέψει να το κάνουν αφενός γιατί ένιωθε δυνατός μπροστά στον Βαλάντη και την Ελισάβετ Σπανού που είναι ήδη υποψήφιοι, αφετέρου για να προστατέψει τους υπόλοιπους. 11 ψήφους πήρε ο Σπύρος, όμως, όπως φάνηκε στην έντονη συζήτηση που ακολούθησε, δεν ήταν όλες εξαιτίας της προτροπής του.

Δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του Σπύρου που εξέφρασαν με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους στην "ηρωική θυσία" του συμπαίκτη τους -την οποία και αρνήθηκαν μεγαλοπρεπώς- αλλά ταυτόχρονα υποστήριξαν ότι τον ψήφισαν όχι γιατί τους το ζήτησε αλλά γιατί δεν θεωρούν ότι προσφέρει στην ομάδα και αξίζει να φύγει.

Φανερά στεναχωρημένος από την έκβαση της όλης κατάστασης ο Σπύρος ζήτησε από τον κόσμο να ψηφίσει υπέρ των δύο αντιπάλων του ώστε να μην μείνει άλλο στο παιχνίδι καθώς θεωρεί πως όλα τελείωσαν για εκείνον. Τώρα, ο λόγος στο κοινό.

Ιδού τι είπαν οι τρεις "μονομάχοι" πριν κλείσουν οι κάμερες και στη συνέχει η καρτέλα ψηφορορίας.