Kim Kardashian: Έτσι αποχαιρέτησε το KUWTK για πάντα [video]

10.01.2021
Kim Kardashian: Έτσι αποχαιρέτησε το KUWTK για πάντα [video]
Τέλος τηλεοπτικής εποχής -και όχι μόνο. Το ριάλιτι που έκανε διάσημο στα πέρατα του κόσμου την οικογένεια Kardashian/Jenner εγκαινιάζοντας "νέα τηλεοπτικά ήθη και έθιμα" μόλις ολοκληρώθηκε επίσημα.

Το νέο ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες προαλώντας παντός είδους αντιδράσεις.Ύστερα από 14 χρόνια και 20 σεζόν, το "Keeping Up With The Kardashians"... ρίχνει αυλαία! Με μια κοινή ανακοίνωση, η οικογένεια Kardashian-Jenner και το κανάλι E! που φιλοξένησε το σόου τους από το 2006 ενημέρωσαν το κοινό ότι το 2021, η συνεργασία τους λήγει και μολις χθες, η Kim αποκάλυψε ότι μόλις πραγματοποιήθηκε το τελευταίο γύρισμα EVER:

Κοιτάζοντας τον φακό που ακολούθησε τη ζωή της τόσο στενά τα τελευταία 14 χρόνια, η 40χρονη ριάλιτι σταρ έδειξε αμήχανη μπροστά στο... τέλος!

Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλα, πιο επίσημα αποχαιρετιστήρια "χτυπήματα" από όλα τα μέλη της διάσημης ριαλιτοοικογένειας, όμως το σίγουρο είναι ότι το διαζύγιο των Kimye, που πλέον μοιάζει αναπόφευκτο, θα εξελιχθεί με... κλειστές κάμερες!

Παρόλο που δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για διαζύγιο, αυτή είναι η πιο σοβαρή, σύμφωνα με τις πηγές. Αυτό θα αποτελέσει το τρίτο διαζύγιο για την Kim. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στην Ιταλία και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.