The Voice: Τέσσερα τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του Γιώργου Λιανού - Και είναι όλα πολύ "βαριά"

05.01.2021
The Voice: Τέσσερα τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του Γιώργου Λιανού - Και είναι όλα πολύ "βαριά"
Ο ίδιος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και στην Ελλάδα "παλεύουν" ακόμη να βρουν ποιος θα καθίσει στην "καρέκλα" του.

Πέραν του ιδιαίτερα ευχάριστου του γεγονότος ως γεγονός, η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα προκάλεσε ένα ντόμινο αντιδράσεων, που ακόμη δεν έχει σταματήσει. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ανέλαβε την παρουσίαση του φετινού Survivor για να μην αφήσει το πλευρό της, ο Γιώργος Λιανός ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο στη θέση του, αφήνοντας κενή τη δική του στο "The Voice", όπου ψάχνουν αντικαταστάτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου της εκπομπής "Ευτυχείτε" ο ΣΚΑΪ βρίσκεται σε επικοινωνία με τέσσερα πολύ "βαριά" ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ, δύο από τα οποία, μάλιστα έχουν ιδιαίτερη σχέση με το συγκεκριμένο τάλεντ σόου του καναλιού, προκειμένου να αναλάβουν χρέη παρουσιαστή.

Πρόκειται για τους Κωστή Μαραβέγια, Δούκισσα Νομικού, Νίκο Μουτσινά και Γιώργο Καπουτζίδη.

Να θυμίσουμε μάλιστα ότι ο Κωστής Μαραβέγιας υπήρξε κριτής και νικητής (δις) του σόου και ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιαστής του, και μάλιστα ιδιαίτερα επιτυχημένος.

«Τα live είναι 4, εδώ βλέπουμε 3 πρόσωπα, μπορεί μία σκέψη που υπάρχει είναι να κάνει από ένα live ο καθένας. Είναι μια ειδική συνθήκη και οι 3 είναι φίλοι του Γιώργου Λιανού. Θα είναι guest παρουσιαστές. Βέβαια προσπαθούν με κάθε τρόπο να έχουν τον Γιώργο Καπουτζίδη. Το παλεύουν γιατί ο Γιώργος είναι και στην ΕΡΤ», εξήγησε συγκεκριμένα η Έλενα Πολυκάρπου και αναμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στην πραγματικότητα.