Κωνσταντής σε Δρόσω: "Αυτό το φιλί έψαχνα τόσα χρόνια και δεν το' ξερα" [video]

04.01.2021
Κωνσταντής σε Δρόσω: "Αυτό το φιλί έψαχνα τόσα χρόνια και δεν το' ξερα" [video]
"Λιώνει" για τη Δροσούλα ο Κωνσταντής! Εκείνη βέβαια, δείχνει να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα. Προς το παρόν, τουλάχιστον!

Σήμερα, Δευτέρα 4/1/2021 η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει στους δέκτες μας με νέα επεισόδια και, όπως είναι φυσικό, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού εστιάζεται στο πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω. Στο τελευταίο επεισόδιο πριν από την διακοπή για τις γιορτές, οι δυο τους είχαν ανταλλάξει ένα καυτό φιλί!

Έχουμε ήδη διαβάσει για τη νύχτα πάθους που θα μοιραστούν οι δυο τους, όμως μέχρι να φτάσουμε εκεί, προφανώς, έχουμε δρόμο.

Στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1 είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το σημερινό επεισόδιο, όπου είδαμε τη σκηνή του φιλιού στην εξέλιξη και το... τέλος της!

"Αυτό το φιλί έψαχνα τόσα χρόνια και δεν το' ξερα", δηλώνει μαγεμένος ο Κωνσταντής. "Ναι, ήταν πολύ όμορφο, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί και το ξέρεις", απαντά η Δρόσω, αλλά εκείνος επιμένει, θέλει να μάθει γιατί. Εκείνη του εξηγεί λοιπόν: "Γιατί είσαι μπερδεμένος. Μόλις χώρισες με την αρραβωνιαστικιά σου"... "Για σένα χώρισα", τη διακόπτει εκείνος. "Δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου, Δρόσω" και άλλα πολλά...

"Είσαι κουνιάδος της αδελφής μου. Ξέρεις όλα τα μυστικά μου. Για τον Νικηφόρο, για το παιδί, για την Τρούμπα. Θέλεις να μου πεις ότι έχουμε ελπίδες;", ρωτά η Δρόσω αλλά ο Κωνσταντής ανένδοτος.

Εκείνη φεύγει, αλλά η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμη!!! Ιδού το εν λόγω απόσπασμα...

Τι άλλο θα δούμε σήμερα, 4/1/2021:

Ήρθε η ώρα ο Βόσκαρης να τηρήσει τη συμφωνία του με τον Δούκα και να τελειώσει μια για πάντα με την Ελένη; Θα καταφέρει η Ελένη να ξεφύγει από τα χέρια του; Ο Προύσαλης, ο Λάμπρος και η Δρόσω προσπαθούν να την βρουν αλλά έχει εξαφανιστεί. Όλων οι υποψίες πέφτουν στον Βόσκαρη. Ο Μπάμπης μαθαίνει από την Ασημίνα την αλήθεια για το παιδί και θέλει να τη βοηθήσει, παρά τις αντιρρήσεις της. Θα δεχτεί, όμως, μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να χωρίσει τη Δόμνα ενώ η Δρόσω δεν του αφήνει ελπίδες. Ο Μελέτης προσπαθεί, παρά τις παρακλήσεις της Ανέτ, να επιβεβαιώσει πως ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του, αλλά εκείνος συνεχίζει να το αμφισβητεί. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Γραμματικό. Όλοι θα είναι δίπλα της εκτός από τον πατέρα της. Τελικά, θα αλλάξει γνώμη ο Δούκας;

Ιδού και το τρέιλερ