Γιώργος Καράβας: Και η κούκλα σύζυγός του στο GNTM - Ξέρεις πώς γνωρίστηκαν;

08.09.2020
Γιώργος Καράβας: Και η κούκλα σύζυγός του στο GNTM - Ξέρεις πώς γνωρίστηκαν;
Πρεμιέρα για το σόου του STAR χθες και το ενδιαφέρον του κοινού κέρδισε -εκτός από τις παίκτριες και τους παίκτες- ο νέος γοητευτικότατος coach.

Το "GNTM Boys and Girls" ξεκίνησε το ταξίδι του χθες και παρόλο που δεν έκανε τα νούμερα που θα περίμενε κανείς (στο δυναμικό κοινό να συγκεντρώσει ποσοστό της τάξης του 25,4% ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 18,7%) είχε ένα ενδιαφέρον.

Στην καρέκλα του κριτή που άφησε άδεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάθισε -με μεγάλη άνεση, θα λέγαμε- η Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία με τη σειρά της έδωσε τη σκυτάλη του coach στον Γιώργο Καράβα, ο οποίος εμφανίστηκε πολύ άνετος και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ιδού και η συγκεκριμένη στιγμή:

Καταξιωμένος στον χώρο του, ο Γιώργος Καράβας είναι ταυτόχρονα το ίδιο επιτυχημένος και στην προσωπική του ζωή έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του, Ραφαέλα και τα δυο τους παιδιά.

Η Ραφαέλα, που δεν είναι μοντέλο, αλλά θα μπορούσε κάλιστα να είναι, έχει ένα κατάστημα περιποίησης νυχιών στα Βόρεια Προάστια και είχε αποκαλύψει -μεταξύ άλλων, πως είχαν γνωριστεί με τον αγαπημένο της. Σε μπαρ όπου πήγαν με διαφορετικές παρέες. Εκείνος της έδωσε το τηλέφωνό του, ήταν πολύ ντροπαλός, και ήξεραν αμφότεροι από την πρώτη στιγμή ότι ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

Θυμήσου εδώ την πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει τον περασμένο Ιούνιο

Η Ραφαέλα συνεχίζει να καμαρώνει για τον αγαπημένο της και, φυσικά τον επισκέφτηκε στο πλατό του σόου, από όπου και η φωτογραφία.

Καλή αρχή λοιπόν.