«Άγριες Μέλισσες»: Ο Γιάννος επιστρέφει με πολλά κρυμμένα μυστικά

14.06.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Γιάννος επιστρέφει με πολλά κρυμμένα μυστικά
Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος αποκάλυψε μερικά κομμάτια του τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Τη συνεργάτιδα της εκπομπής "Έλα Χαμογέλα", Άννα Πρέλεβιτς υποδέχτηκε στην αυλή του σχολείου όπου πήγαινε παιδί ο Ιωάννης Αθανασόπουλος και... άνοιξε τη καρδιά του.

Μεταξύ των όσων είπε ακούσαμε πόσο άλλαξε η ζωή του και πως κατάφερε να ελέγξει όλο αυτό που συνέβη μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς αλλά και ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι στο τέλος του μήνα αναμένεται να ξεκινήσει κι εκείνος τα γυρίσματα (και να ξαναδεί τους συναδέλφους που έχει τόσο επιθυμήσει). Τι να περιμένουμε;

"Έχουν γίνει πολλά και από τον Γιάννο σίγουρα θα δείτε πράγματα που αφορούν κάποια μυστικά και κάποιες σκέψεις του που είναι γραμμένες σε ένα σημειωματάριο", λέει, όμως μέχρι εκεί. "Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί θα χάσω τη δουλειά μου", εξηγεί.

Όσο για το τι να περιμένουμε την εβδομάδα αυτή; Κάνε κλικ στον σύνδεσμο για μια πρώτη γεύση από τις συγκλονιστικές εξελίξεις.