«Άγριες Μέλισσες»: Επιστρέφει ο σύζυγος της Βιολέτας και τη διεκδικεί - Είναι και διάσημος και γοητευτικός [video]

11.06.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Επιστρέφει ο σύζυγος της Βιολέτας και τη διεκδικεί - Είναι και διάσημος και γοητευτικός [video]
Τα πάνω κάτω αναμένεται να φέρει ο νέος χαρακτήρας που εισβάλει στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1. Κυρίως για τη ζωή του Μιλτιάδη Σεβαστού.

Χαμός αναμένεται στο Διαφάνι με την άφιξη του συζύγου της Βιολέτας, που πολύ τον έχει μνημονεύσει τελευταία. Ο "Στάμάτης", ο οποίος, για την ιστορία είναι και ο ντόπιος της υπόθεσης, καθώς η Βιολέτα έχει έρθει νύφη στο χωριό, είχε φύγει εγκαταλείποντας σύζυγο και δουλειά (ναι, το καφενείο, δικό του είναι), όμως να που επιστρέφει και, όπως ακούσαμε στην εκπομπή "Πρωινό" δια στόματος Άρη Καβατζίκη, πρόκειται να διεκδικήσει ξανά και τα δύο.

Ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον εν λόγω κύριο, λοιπόν, ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος, όπως αποκάλυψε στον Βασίλη Μπουζιώτη έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα και δηλώνει ενθουσιασμένος που συμμετέχει στη σειρά αυτή, για την οποία του είχε γίνει κρούση και νωρίτερα αλλά ο ίδιος δεν είχε μπορέσει να απαντήσει θετικά λόγω υποχρεώσεων.

Με αυτή τη συνεργασία ο Νικός Ψαρράς συναντά τη Θεοφανία Παπαθωμά 20 χρόνια μετά την πρώτη τους τηλεοπτική συνεύρεση στη σειρά (και πάλι του ΑΝΤ1) "Μαύρος Ωκεανός" από όπου και οι φωτογραφίες στη συνέχεια.

Όσο για τον ρόλο του στη σειρά, ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για μια μεγάλη κόντρα με τη Βιολέτα η οποία βρίσκεται ήδη στην αγκαλιά του Μιλτιάδη. Αναμένονται φουρτούνες. Για να δούμε.