Μαρία Κίτσου: Κι όμως ο αδελφός της δεν έχει δει ποτέ τις «Άγριες Μέλισσες»!

28.04.2020
Μαρία Κίτσου: Κι όμως ο αδελφός της δεν έχει δει ποτέ τις «Άγριες Μέλισσες»!
Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Μαρία Κίτσου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για όλους και για όλα. Για την ίδια μίλησαν οι στενοί συνεργάτες της αλλά και ο αδελφός της ο οποίος ζει στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ όπου κάνει το διδακτορικό του. Ο Μιχάλης Κίτσος μίλησε μέσω skype στο «Ενώπιος Ενωπίω» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως δεν παρακολουθεί τη σειρά.

Όλα όσα είπε:

«Δεν την παρακολουθώ. Δεν έχω δει κανένα επεισόδιο. Έχω παρακολουθήσει το τρέιλερ. Ο Υπάρχον δυο λόγοι. Ο πρώτος λόγος είναι ο φόρτος εργασίας που έχω. Δεν υπάρχει χρόνος για να την παρακολουθήσω.

Ο δεύτερος λόγος που και να είχα χρόνο μάλλον δεν θα την παρακολουθούσα τη Μαρία, είναι για την ποιότητα της Μαρίας ως ηθοποιού. Η Μαρία όταν υποδύεται, δε γίνεται ο ρόλος, είναι ο ρόλος. Μετουσιώνεται στον ρόλο. Αυτό προσωπικά μου δημιουργεί ένα πρόβλημα οντολογικό. Όταν βλέπω μια γυναίκα να πάσχει κι ας ξέρω πως δεν είναι πραγματικότητα, αμέσως μου φέρνει στην επιφάνεια τέτοια συναισθήματα… Η πάσχουσα γυναίκα, η έννοια του πάθους. Αυτό δε μπορώ να το αντέξω. Όταν ήμουν στην Ελλάδα την είδα σε τρία θεατρικά. Είχε καταφέρει να με κάνει να συμπάσχω μαζί της. Η Μαρία δεν παίζει, είναι αυτό που υποδύεται» εξήγησε ο αδερφός της Μαρίας Κίτσου.