Ο Ντάνος βάζει φωτιά στο instagram με την πρώτη του δραματική σκηνή στο Τατουάζ!Βίντεο

06.02.2018
Ο Ντάνος βάζει φωτιά στο instagram με την πρώτη του δραματική σκηνή στο Τατουάζ!Βίντεο
To ντεμπούτο του στην υποκριτική αποφάσισε να κάνει ο Ντάνος αφού είπε το πολυπόθητο "ναι" στον Ανδρέα Γεωργίου για να βρεθεί στην πιο επιτυχημένη σειρά της τηλεοπτικής σεζόν το "Τατουάζ".


Ο νικητής του τυφώνα Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος, φέτος θα βρεθεί απέναντι από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και όπως φαίνεται το απολαμβάνει. Ο ρόλος που θα υποδυθεί είναι εκείνος του γοητευτικού άνδρα από τον Βόλο που ακούει στο όνομα Στέφανος Λαμπίρης. Ο τελευταίος θα γνωρίσει την Όλγα (Κατερίνα Γερονικολού) και θα φέρει τα πάνω κάτω στην υπόθεση της σειράς. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πλάνα με τους διαδικτυακούς φίλους του. Συγκεκριμένα ανέβασε μια δραματική σκηνή από το σίριαλ. Το βίντεο ανέβηκε μόλις χτες και ήδη το έχουν δει περίπου 50.000 άτομα με τα likes και τα σχόλια βεβαίως να έχουν πάρει φωτιά. Δείτε το παρακάτω:


Τέλος να σας ενημερώσουμε πως ο ντάνος θα πάρει το βάπτισμα του πυρός την Τσικνοπέμπτη δηλαδή στις 8 Φεβρουαρίου στις 21:50 μέσα από τη συχνότητα του Alpha φυσικά. Από εμάς καλή επιτυχία.