Ελένη: Η αντίδραση της μετά την αποκάλυψη του κρυφού γάμου! [photo]

28.09.2015
Ο κακός χαμός έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/9), μετά την αποκάλυψη ότι η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε με τον Ματέο Παντζόπουλο σε μυστική τελετή, στην Ανδρο τον περασμένο Μάρτιο. Και λίγες μέρες πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους, Μαρίνα.

Από τη στιγμή που η εκπομπή "Αποκαλυπτικά" επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν, ότι δηλάδη το ζευγάρι παντρεύτηκε και δεν το πήραμε χαμπάρι, στο λογαριασμό της παρουσιάστριας στο Twitter έγινε πα-νι-κος! Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν μαζικά να της ευχηθούν για τον τρίτο της γάμο, ενώ τη ρωτούσαν αν ισχύει ότι παντρεύτηκε.

Και μπορεί η Ελένη να δέχτηκε "καταιγισμό" ερωτήσεων για το γάμο, ετούτη τη φορά προτίμησε να τηρησει σιγή ιχθύος. Γιατί μπορεί στο twitter να είχε επιβεβαίωσει ότι δε γέννησε - όταν όλοι την είχαν.... ξεγεννήσει - μπορεί μετά η ίδια να ανακοίνωσε τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, καθώς και πριν λίγο καιρό είχε ενημερώσει το λαό της για τη βάφτιση της κόρης της, Μαρίνας ανεβάζοντας και φωτογραφίες από το μυστήριο, όμως, ετούτη την προσωπική στιγμή δε λέει να την μοιραστει με τον κόσμο.

Όχι μόνο δεν απάντησε στις ερωτήσεις του κόσμου, αλλά προτίμησε να... σφυρίξει αδιάφορα. Επέλεξε, δηλαδή, να κάνει re-tweet σε δημοσιεύματα που αφορούν την πρεμιέρα της εκπομπής της, το μεσημέρι της Δευτέρας (28/9). Λες να πει κάτι στην εκπομπή; ϊδωμεν. Πάντως, βρήκαμε ενδιαφέρον για να περιμένουμε τη σημερινή πρεμιέρα της.