Παπαδάκης: Απειλεί με παραίτηση λόγω Άδωνι!

26.03.2015
Έναν άνευ προηγουμένου καβγά ανάμεσα σε Γιώργο Παπαδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη παρακολούθησαν οι τηλεθεατές ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Οι δύο άνδρες αν και πολύ συχνά έρχονται σε σύγκρουση στον τηλεοπτικό «αέρα», αυτό που έγινε την τελευταία φορά, δεν είχε προηγούμενο. Ο Γεωργιάδης να κατηγορεί τον Παπαδάκη ως… «γλείφτη του Τσίπρα»κι εκείνος έξαλλος να σηκώνεται όρθιος και να τον αποκαλεί… «πολιτικό κωλοτούμπα»!

Και μπορεί μετά το αναγκαστικό διάλλειμα να επέστρεψαν… μονιασμένοι, δίνοντας αμοιβαίες εξηγήσεις (και να τους έκραξαν πολλοί κυρίως στα social media), όμως, στη συνέχεια είχαμε εξελίξεις. Ο Παπαδάκης το πρωί της Πέμπτης (26/3) αναφερόμενος στον απίστευτο καβγά, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να καλέσει ξανά τον βουλευτή της ΝΔ στην εκπομπή του.

Μάλιστα, απειλεί μέχρι και με παραίτηση, αν το κανάλι επιμείνει να τον καλέσει! «Αυτός ο άνθρωπος με εκνευρίζει και δεν θα ξαναέρθει στην εκπομπή με οποιοδήποτε κόστος. Αν ο σταθμός με υποχρεώσει θα παραιτηθώ! Σε αυτή την εκπομπή ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα ξανάρθει, με προσβάλλει συστηματικά», δήλωσε κατηγορηματικά.

Στη συνέχεια, ζήτησε συγνώμη από το κοινό για όσα παρακολούθησε και διέψευσε κατηγορηματικά όσους είπαν ότι «έστησε» σκηνικό έντασης για χάρη της τηλεθέασης! «Χθες τσίμπησα, εγώ προσβολές δεν κάνω. Δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Έτσι με έμαθε ο μακαρίτης ο πατέρας μου. Να με συγχωρείτε αν διαθέτω αυτό το ελάττωμα ή προτέρημα. Συγνώμη για τη χθεσινή έκρηξή μου, αλλά θα την επαναλάβω στην περίπτωση που με προσβάλει κάποιος όπως ο κύριος Γεωργιάδης. Επειδή δεν ταιριάζουμε, δεν θα ξανασυμπεθεριάσουμε. Ο κ. Γεωργιάδης έχει τον τρόπο να είναι καλεσμένος σε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή. Σε αυτή την εκπομπή κύριε Γεωργιάδη, όχι».

Λίγο αργότερα, ήρθε η απάντηση του Γεωργιάδη μέσω των social media. «Συμφωνώ, διότι κι εγώ δεν προτίθεμαι να ξαναπάω, δεν είναι ωραία εικόνα! Από μακριά και αγαπημένοι...».