Οργιάζουν οι φήμες ότι γεννάει η Ελένη!

25.03.2015
Ο κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, αφού το ένα μετά το άλλο σάιτ, θέλει την Ελένη Μενεγάκη να έχει περάσει την είσοδο μαιευτηρίου στα βόρεια προάστια για να γεννήσει!

Η απουσία της παρουσιάστριας από την εκπομπή της Τετάρτης (25/3) και οι εξηγήσεις των συνεργατών της ότι εμεινε στο σπίτι για καλό... λόγο, πυροδότησαν τις φήμες ότι η Ελένη θα φέρει σήμερα στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της.

Μάλιστα, έξω από το Ιασώ, όπου πρόκειται να γεννήσει, γίνεται ένας χαμός με τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφους να την έχουν "στήσει" περιμένοντας είτε την άφιξη της ετοιμόγεννης είτε του μωρού. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, η Μενεγάκη πρόκειται να γεννήσει σήμερα με προγραμματισμένη καισαρική.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Εξαλλου, η Ελένη είναι στις μέρες της για τον ερχομό του μωρού της. Μένει να δούμε, αν ο "συναγερμός" έχει... αποτέλεσμα ή και σήμερα αποδειχθεί... άνθρακας, όπως την περασμένη Κυριακή, που πάλι είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι γεννησε.