Παραλίγο να παίξουν... ξύλο Παπαδάκης - Άδωνις! (vds)

25.03.2015
Δεν είναι η πρώτη φορά που Γιώργος Παπαδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης έρχονται σε σύγκρουση στον τηλεοπτικό αέρα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι τηλεθεατές παρακολουθούν τους δύο άνδρες να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες και σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Ωστόσο, ανήμερα της 25ης Μαρτίου η κατάσταση ξέφυγε και οι τηλεθεατές παρακολούθησαν έναν άνευ προηγουμένου καβγά μεταξύ Παπαδάκη και Γεωργιάδη. Και δεν είναι υπερβολή να πεις ότι παραλίγο να πέσει... ξύλο, ενώ όταν η κατάσταση ξέφυγε, έπεσε το σήμα και η εκπομπή διεκόπη!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής έκανε παρατήρηση στους καλεσμένους για τη θεματολογία της εκπομπής. Αλλά η μπηχτή του ότι δεν πρέπει οι καλεσμένοι να έρχονται με έτοιμη θεματολογία και να θέλουν να μιλήσουν για τα tweets τους ή για όσα δήλωσαν σε ραδιοφωνικές εκπομπές, προκάλεσε την οργή του Γεωργιάδη, ο οποίος θεώρησε ότι το σχόλιο αφορούσε τον ίδιο, που θέλησε να μιλήσει για το θέμα Παρασκευόπουλου.

Άρχισε, λοιπόν, να βγάζει τα μικρόφωνα του, απειλώντας με αποχώρηση, ενώ είπε στον Παπαδάκη «να γλείφεις τον Τσίπρα θέλεις;». Τι ήταν να το ακούσει αυτό ο παρουσιαστής; Έγινε πυρ και μανία. Σηκώθηκε όρθιος και σε έξαλλη κατάσταση, αποκάλεσε τον Άδωνι «τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα» ενώ υπήρξε είπε ο «μεγαλύτερος υβριστής του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Ο Γεωργιάδης ρώτησε: «Τότε γιατί με καλείς;» για να πάρει την απάντηση «θέλω και κωλοτούμπες στην εκπομπή μου». Ο βουλευτής της ΝΔ σηκώθηκε όρθιος, όπως όρθιος κι έξαλλος ήταν και ο Παπαδάκης και κάπου εκεί έπεσε το σήμα. Με την επιστροφή, όμως, και οι δύο ήταν κανονικά στη θεση τους, δίνοντας εξηγήσεις ο ένας στον άλλον. Και στο τέλος μόνο που δεν αγαπήθηκαν, ενώ τα κολακευτικά σχόλια έδωσαν και πήραν!

Αστεία ελληνική τηλεόραση!