Τρέμη - Κοσιώνη: Ο πολιτικός αρχηγός που τις έφερε κοντά!

24.03.2015
Αίσθηση έχει προκαλέσει η κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Όλγα Τρεμη και η Σία Κοσιώνη. Οι δύο anchorwomen της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν ότι συνδέονται με μία δυνατή φιλία χρόνων.

Τρέμη και Κοσιώνη μίλησαν στο «ΒΗΜΑgazino» για την εμπειρία τους στα δελτία ειδήσεων, τη φιλική σχέση που τις συνδέει αλλά και για τον ανταγωνισμό.

Η φιλία τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του debate των πολιτικών αρχηγών το 2009. «Η Όλγα μου φέρθηκε σχεδόν μητρικά. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση που είχε ολίγον θράσος σε έναν πολιτικό αρχηγό που είχε μεγάλη άνεση στο να απαντάει επίσης με θράσος. Η Όλγα ανησύχησε πως εκείνος μπορεί να μου απαντούσε με προσβλητικό τρόπο» δήλωσε η Κοσιώνη.

«Της είπα απλά να έχει τον νου της… Έτυχε να καθίσουμε δίπλα δίπλα. "Να σου δώσω το στυλό μου που ταιριάζει με αυτά που φοράς;", με ρώτησε η Σία. Και αυτό είχε σημασία! Όχι για το σετάρισμα, αλλά για το "ευχαριστώ"» συμπλήρωσε με τη σειρά της η Τρέμη.

Όσο για το μύθο που θέλει τις «anchorwomen να αλληλοκαταβροχθίζονται», η παρουσιάστρια του δελτίου του Mega, δηλώνει κατηγορηματικά: «Λυπάμαι που καταρρίπτεται ο μύθος. Ίσως αυτό το στερεότυπο να είναι πολύ ελκυστικό, αλλά δεν ισχύει. Με συγκίνησε πολύ το γεγονός ότι όταν επανήλθα στο δελτίο του Mega και οι τρεις κυρίες των άλλων δελτίων, η Μάρα (Ζαχαρέα), η Μαρία (Χούκλη) και η Σία μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία».