Χαμός: Ο Ουγγαρέζος είπε «μωρή ξεφτιλισμένη» την Πολίτη(vds)

20.03.2015
Η αλήθεια είναι ότι απορήσαμε όταν μάθαμε ότι η Χριστίνα Πολίτη θα βρίσκεται φέτος στο Mega με ΜΙΑ, άρα θα συνυπάρξει στο ίδιο πλατό με τον Δημήτρης Ουγγαρέζο.

Γιατί βλέπεις, οι δυο τους πέρυσι όταν συνεργάστηκαν στο Just the 2 of us, είχαν κακές σχέσεις. Ωστόσο, μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν περίφημα στο πρωινό του Mega και δείχνουν να έχουν αφήσει πίσω την περσινή παρεξήγηση.

Αλλά να που μια λέξη του Ουγγαρέζου φοβούμαστε μήπως σταθεί αφορμή για νέο γύρο παρεξηγήσεων. Γιατί βλέπεις, ο παρουσιαστής πάνω στον αυθορμητισμό του αποκάλεσε στον «αέρα» της εκπομπής «ξεφτιλισμένη» την Πολίτη, η οποία έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Ο Μάρκος Σεφερλής με αφορμή του Ougachallenge αποκάλυψε ότι ο Ουγγαρέζος ρωτήθηκε από τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ποιον τελικά προτιμά Λιάγκα-Κωστόπουλο ή Μάρκο, αφού έχει συνεργαστεί στο πρωινό και με τους τρεις. Εκείνος εξήγησε ότι δεν είναι σωστό να πει, αλλά θα μπορούσε να του πει σε προσωπικό επίπεδο.

«Δεν είναι ωραίο να συγκρίνεις ανθρώπους» είπε χαρακτηριστικά. Και τότε η Πολίτη είπε: «Μα δε συγκρίνεται αυτός ο γλυκός άνθρωπος» δείχνοντας τον Σεφερλή. Και τσουπ ήρθε η ατάκα-δηλητήριο. «Εσύ τα είπαμε θα είσαι και του χρόνου! Εδώ πήγες και έβγαλες φωτογραφία με τις Νιγηριανές μωρή ξεφτιλισμένη δε ντρέπεσαι».

Στο πλατό έπεσε μια παγωμάρα και ο Σεφερλής πέρασε αμέσως σε διαφημίσεις.