Λιάγκας για Σπυροπούλου: Να τα έχει με όποιον θέλει!

05.02.2015
Όλο λέει ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν θέλει να ασχολείται ε την Κων/να Σπυροπούλου, αλλά το φέρνει από εδώ το φέρνει από εκεί και με την ξανθιά του Alpha ασχολείται.

Το πρωί της Πέμπτης (5/2) στο Πρωινό ασχολήθηκαν με τη συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου μεταξύ άλλων εξήγησε ότι το γεγονός ότι είναι φίλη με κάποιον στον Alpha, δε σημαίνει ότι είναι και ιδιοκτήτρια του καναλιού. Τα σχόλια έδωσαν και πήραν με τη Σάσα Σταμάτη να σχολιάζει πρώτη: «Ένα σπρωξιματάκι το έχεις...»

Το λόγο στη συνέχεια πήρε η Φαίη Σκορδά, λέγοντας: «Αν έχει σχέση πολύ καλή με έναν άνθρωπο πολύ δυνατό μέσα στον Alpha γιατί να μην πεις να δώσεις στους συναδέλφους σου τα περισσότερα από το να τους τα πάρεις;».

Μέχρι που ήρθε η ώρα και… Λιάγκας speaking. «Με όλο αυτό που έχετε κάνει με τη Σπυροπούλου, σε δέκα χρόνια -είναι δεν είναι με τον άνθρωπο που είναι και καλά κάνει και είναι η κοπέλα- θα είναι το νούμερο ένα στην ελληνική τηλεόραση. Το καταφέρατε κι αυτό, την έχετε κάνει σούπερ σταρ! Η νούμερο ένα παρουσιάστρια σε δέκα χρόνια θα είναι η Σπυροπούλου» είπε αρχικά.


Και πρόσθεσε: «Μα όλοι γνωρίζουμε την προσωπική ζωή της κ. Σπυροπούλου δεν είναι κάτι κρυφό, δεν είναι κάτι μεμπτό, είναι δικαίωμα του καθενός να τα έχει με όποιον θέλει. Η κριτική που της έχω ασκήσει εγώ σαν Λιάγκας -αν και δεν τα επιβεβαιώνει κανένας- είναι ότι διώχνει κόσμο. Αυτά δεν μου αρέσουν».