«Θερμό» επεισόδιο Μαστοράκη - Δημητρίου!

22.01.2015
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν την Πέμπτη (22/1) ο Νίκος Μαστοράκης, ο οποίος μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιοι καλεσμένοι στην εκπομπή Αργά ήταν οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί.

Και δε δίστασε να αποκαλύψει το «θερμό» επεισόδιο που είχε με την Άντζελα Δημητρίου και τους ανθρώπους της δισκογραφικής της εταιρείας.

«Ήταν μαζί της οι άνθρωποι της δισκογραφικής της εταιρείας, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Θοδωρή πήραν τηλέφωνο τον υπεύθυνο των καλεσμένων μας, διέκοψαν φωνητικά τη συζήτηση, ζητώντας του απαιτητικά να μιλήσει για το δίσκο της. Μπήκα μέσα έγινε χαμός. Τους έβγαλα έξω και βεβαίως για πρώτη φορά στο μοντάζ, στην ιστορία της εκπομπής, έβγαλα το κομμάτι ολόκληρο που αφορούσε στο δίσκο της κυρίας Δημητρίου» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Και αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό. Ένας «συνάδελφος» όπως είπε στον Γιώργο Λιάγκα είχε ζητήσει αργότερα να κόψουν στο μοντάζ την απάντηση «ναι» που είχε δώσει στην ερώτηση του Θοδωρή Αθερίδη, «αν είναι sex maniac».

«Ένας συνάδελφός μας δημοσιογράφος - παρουσιαστής, ή παρουσιαστής - δημοσιογράφος, ή παρουσιαστής - ηθοποιός, δε θα το βάλουμε το δάχτυλο μας ακριβώς, μου ζήτησε αν θα μπορούσα να αφαιρέσω από τις απαντήσεις του ένα "ναι" που είχε πει στην ερώτηση του Θοδωρή «Είσαι sex maniac;» Του είπα «λυπάμαι αλλά εσύ στη δική σου την εκπομπή δεν θα είχες κάνει τέτοια χάρη σε κανένα καλεσμένο και μάλιστα θα τον ξεφώνιζες κιόλας. Εγώ δε θα σε ξεφωνίσω τουλάχιστον ονομαστικά» δήλωσε χαρακτηριστικά.