Λιάγκας: Η αποκάλυψη για το «κόψιμο» της εκπομπής του!

22.01.2015
Η είδηση ότι «κόβεται» η εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη, στον ΣΚΑΙ δεν προκάλεσε και τόοοσο μεγάλη έκπληξη.

Τα χαμηλά νούμερα που έκανε, αλλά και το παρελθόν που έχουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές στο ενημερωτικό κυρίως κανάλι του Φαλήρου, συνέβαλαν στο άδοξο τέλος του «Αυτά είναι». Και με το πρόωρο κόψιμο της εκπομπής ασχολήθηκαν και στο Πρωινό, όπου όλοι συμφώνησαν πως όταν ως κανάλι έχεις ένα προφίλ, τότε το πρόγραμμα που πάει να το διαφοροποιήσει θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να πετύχει.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας έφερε ως παράδειγμα του STAR που στο ενημερωτικό κομμάτι δεν πάει τόσο καλά αν και έχει το Νίκο Χατζηνικολάου. Και στο σημείο αυτό, αναφέρθηκε στη δική του περίπτωση, όταν στο παρελθόν, τον είχαν για κόψιμο και δεν τον είχε ενημερώσει κανείς.

«Εγώ έκανα μια εκπομπή σε ένα κανάλι - δεν χρειάζεται να πω ποιο και ποια εκπομπή - και το κανάλι είχε πάει την ώρα προβολής στις 2 το βράδυ που δεν υπήρχε νόημα. Και το έμαθα εντελώς τυχαία. Είμαι μια μέρα στους διαδρόμους του καναλιού και όπως περπατάω βρίσκω κάτω ένα χαρτί τσαλακωμένο. Το πιάνω να το πετάξω στα σκουπίδια και λέω "ας δω τι είναι". Το ανοίγω και βλέπω την ανακοίνωση που είχε γραφτεί. Πάω στο γραφείο το διευθυντή και του το δείχνω και μου λέει "Δεν έχω ιδέα... Ποιος το έγραψε αυτό;"» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.