Ξέσπασε η Ελένη με εκπομπές: Ανακατεύομαι

15.01.2015
Είχε που είχε τα νεύρα της Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης (15/1) ήρθε και η κουβέντα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο για προσωπικά ζητήματα, που έβγαλαν την παρουσιάστρια εκτός εαυτού.

Και ήταν από τις ελάχιστες φορές που την είδαμε να αναφέρεται σε εκπομπές που ασχολούνται με το γκόσιπ και την προσωπική ζωή των διάσημων του τόπου, με αρκετά αιχμηρό και σε πολλά σημεία ειρωνικό τρόπο!

Και τους πήρε όλους η μπάλα λέμε, αφού η Ελένη δε δίστασε να πει ότι τα σχόλια σε αυτές τις εκπομπές την κάνουν να... ανακατεύεται!

«Αισθητικά ακόμα με ενοχλεί. Δεν με ενοχλεί μόνο για μένα. Με ενοχλεί όταν συμβαίνει και σε άλλους. Δεν έχει σημασία αν ειπωθεί μόνο για μένα» σχολίασε αρχικά. Για να συμπληρώσει ο Φώτης: «Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Το πιο ενοχλητικό είναι ότι βγαίνουν και λένε την άποψή τους, χωρίς να αισθάνονται ότι αυτό το πράγμα δεν λέγεται. Δηλαδή η κριτική της ζωής του άλλου. Μπορείς να έχεις την άποψή σου στην παρέα σου, στο σπίτι σου μέσα, μπορείς να κάνεις ό, τι θέλεις και να έχεις διαφορετική άποψη από τη δική μου».

Και με τη σειρά της η Ελένη σχολίασε: «Κι εσύ έγινες στόχος. Όπως σου έλεγα πριν, εμένα μπορεί να με ενοχλήσει κάτι που μπορεί να ακούσω και να μη με αφορά. Μπορεί να ακούσω κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να ειπωθεί. Μπορεί να ακούσω κάτι για το πιο άσχετο πρόσωπο και να πω “τώρα αυτό γιατί το κάνουν;”. Για κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχει και ένα όριο, μέχρι πού μπορεί να εισχωρήσεις και να κριτικάρεις τη ζωή των άλλων, την προσωπική».

Και συμπλήρωσε: «Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με το αν ο στόχος είναι άντρας ή γυναίκα. Πιστεύω ότι αυτός που είναι μαθημένος να το κάνει αυτό, δηλαδή να μπαίνει δημόσια σε θέματα που δεν τον αφορούν, όπως η προσωπική ζωή των άλλων, το κάνει γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Με ενοχλεί. Ψιλοανακατεύομαι εκείνη την ώρα. Λέω “Θεέ μου!”».

Όταν, δε, ο Σεργουλόπουλος προσπάθησε να εξηγήσει ότι αυτό είναι τηλεοπτικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, εκείνη τον διόρθωσε με ύφος: «Για να θυμηθώ, επειδή είμαι και παλιά στην τηλεόραση. Τι λες τώρα; Πριν πόσα χρόνια ήταν; Θες να σου θυμίσω το ALTER, ας πούμε; Θυμάσαι το μεσημέρι τι θα μπορούσες να ακούσεις σε κριτική επάνω; Υπάρχουν, κατά περιόδους. Δεν ξέρω αν είναι θέμα εκπομπών ή ανθρώπων, αλλά και οι άνθρωποι βάζουν τον λόγο τους πάντα. Το πρωτοσέλιδο είναι ένας τίτλος. Αλλά είναι άλλο πράγμα να μπούμε στην ανάλυση και να κάνουμε και τον εκνευρισμένο και να χτυπάμε και το χέρι στο τραπέζι. Πάει αλλού το πράγμα, Φώτη μου!».

Και λίγο πριν κλείσουν ο καλεσμένος τη ρώτησε τι θέλει να κάνει. Και η απάντηση της ήτο αποστομωτική. «Εγώ, βλέπεις τι κάνω. Μένω απαθής. Γιατί ο καθένας κάνει τις επιλογές του για τον εαυτό του και όχι μόνο. Κι αυτός που το κάνει, αυτό που κάνει, είναι επιλογή του και από εκεί πέρα ο άλλος που τον βλέπει κρίνει. Έτσι και ο καθένας μας γράφει τη δική του ιστορία στην τηλεόραση ή οπουδήποτε», είπε.

Μεταξύ μας τώρα, αλλά είμαστε σίγουροι (και το... Alter ήρθε να το επιβεβαιώσει) ότι στο μυαλό της είχε συγκεκριμένα (πρωινά) πρόσωπα. Ε;