Ελένη: "Έριξε" πόρτα στη Σπυροπούλου;

16.12.2014
Το πρόσωπο των ημερών είναι (και πάλι) η Κων/να Σπυροπούλου και τούτη τη φορά αφορμή δεν είναι η αποχώρηση κάποιοι συνεργάτη της, αλλά της... αφεντιάς της!

Γιατί μπορεί από τον Alpha επίσημα/ανεπίσημα να διαψεύδουν ότι η Σπυροπούλου "απολύθηκε" την Κυριακή το μεσημέρι (14/12), όμως, οι φήμες/πληροφορίες επιμένουν. Κι επειδή, όλοι ξέρουμε ότι... "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά", δεν αποκλείεται πολύ (μα πολύ όμως) σύντομα να αποδειχθεί περίτρανα και στην περίπτωση της μικρής ξανθιάς παρουσιάστριας.

Ωστόσο, από το μεσημέρι της Κυριακής (οπότε κι "έσκασε" η απόλυση) πολλά ακούγονται και γράφονται για τη Σπυροπούλου. Για τους λόγους που ήρθε ή έρχεται (όπως θέλεις το παίρνεις) το διαζυγιο, μέχρι και ονόματα διαδόχων ακούγονται τις τελευταίες ώρες. Γιατι βλέπεις, το σενάριο που παίζει περισσότερο, είναι η Κων/να να μάς κουνήσει ζωντάνα το μαντήλι την ερχόμενη Κυριακή, αφού οι επόμενες τέσσερις εορταστικές εκπομπές θα είναι μαγνητοσκοπημένες.

Μία άλλη φήμη που ακούγεται έντονα, θέλει τους ανθρώπους του καναλιού δυσαρεστημενους με τη συμπεριφορά της, αλλά και με τα... νυχτοπερπατήματα της, που τον τελευταίο καιρό έχουν πυκνώσει. Μπουζούκια για μπουζούκια δεν έχει αφήσει η Σπυροπούλου φέτος και "κλαίει" το ποιοτικό θέατρο που δεν το επισκέπτεται πλέον η Κων/να!

Και όπως λένε, οι καλά γνωρίζοντες, το κλίμα εκεί στον Alpha έχει γίνει βαρύ και η Σπυροπούλου δεν ξέρει πώς να το αναστρέψει. Έτσι, σκέφτηκε να χτυπήσει την πόρτα της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία υπήρξαν... αυτοκόλλητες. Φέτος, έχουν αραιώσει σε σημείο... ανησυχητικό. Εξάλλου, Κων/να και Ελένη έχουν κάνει και πέντε κρουαζιέρες στη θαλαμηγό του μεγάλου αφεντικού, έχουν αλλάξει μαζί και χρονιά στις μακρινές Μαλδίβες!

Οπότε, η Μενεγάκη στο μυαλό της πανικόβλητης Σπυροπούλου ήταν η ιδανική περίπτωση για να ζητήσει... βοήθεια! Αλλά, αλί αλί και τρισαλί, όπως λένε οι κακές οι γλώσσες, η "βασίλισσα" έριξε πόρτα στην Κων/να τη μικρή πριγκίπισσα!!!Βέβαια, δεν της την εκλεισε στα μούτρα (για τις... Μαλδίβες ρε γμτ), αλλά ως γάτα που είναι, την απέφυγε ευγενικά. Είναι και έγκυος, απαγορεύονται οι συγκινήσεις. Κι αν κρίνουμε, από δηλώσεις της Μενεγάκη στο παρελθόν, η περίπτωση της Σπυροπούλου, τη συγκινεί αφάνταστα!!!