Σκορδά: Η σχέση της με Ουγγαρέζο & η αντίδραση του Λιάγκα

01.10.2014
Με αφορμή τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τη φιλία της με τη Μαρία Ηλιάκη και το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τις «λυκοφιλίες» της τηλεόρασης, η Φαίη Σκορδά είπε να κάνει τη δική της τοποθέτηση.

Κι έφερε η παρουσιάστρια ως παράδειγμα τη φιλία της με τη Ράνια Θρασκιά, με την οποία ήρθαν κοντά στα χρόνια του Alter και παραμένουν φίλες, παρολο που δε βλέπονται πλέον τόσο συχνά.

Αλλά της Φαίης δεν της ήταν αρκετό αυτό το παράδειγμα και είπε να δώσει ακόμη ένα, αυτό του Δημήτρη Ουγγαρέζου! Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες στη βάφτιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και γι αρκετή ώρα τα είπαν, σα να μην πέρασε μια μέρα και κυρίως σα να μη συνέβη μεταξύ τους το παραμικρό.

«Τον Ουγγαρέζο που τον συνάντησα στα βαφτίσια της Σταματίνας, δε μου έρχονται σκέψεις άσχημες και όλα αυτά που λέγονται και γράφονται. Μου 'ρχονται στο μυαλό μόνο καλές σκέψεις», τόνισε η Φαίη και ο Λιάγκας αιφνιδιάστηκε. Η Σάσα Σταμάτη πετούσε διάφορα υπονοούμενα, που μόνο ο Λιάγκας καταλάβαινε και η Σκορδά τους κοιτούσε σα να μην είχε ιδέα τι έλεγαν.

Ωστόσο, ο Λιάγκας σχολίασε: «Μπράβο Φαίη! Μπράβο Φαίη! Μπράβο Φαίη! Μήπως θες να μου πεις κάτι που δεν ξέρω κιόλας»;