Παπαθωμά: Αποχώρησε με ξινίλα και... υπερκόπωση!

10.04.2014
Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γιώργος Παπαδημητράκης ήταν το πρώτο ζευγάρι, που αποχώρησε από το just the 2 of us. Και η αποχώρηση τους δεν αποτέλεσε και μεγάλη έκπληξη.

Ωστόσο, έκπληξη προκάλεσε η αντίδραση της Παπαθωμά για την αποχώρηση της και όσα είπε στις κάμερες. Η ηθοποιός προσπάθησε να πείσει τους πάντες ότι χάρηκε που έφυγε από το show (μόνο σαμπάνιες δε ζήτησε να της φέρουν για να ανοίξει), αλλά και η ξινίλα, ξινίλα.

Κι ενώ από τη μία έλεγε ότι είναι καλά και ότι είχε κουραστεί (πότε πρόλαβε;), από την άλλη πέταξε τα καρφιά της για την επιτροπή και τη βαθμολογία που της έδωσαν. Μέχρι, που σχεδόν είπε ότι μετάνιωσε για τη συμμετοχή της, αφού δεν ήξερε πώς ήταν το show (!!!) Καλά, όταν της έκαναν την πρόταση, δεν μπήκε έστω στο youtube να δει τι είναι αυτό το ρημαδό-Just;

«Είμαι πολύ καλά παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ, την ήθελα την αποχώρηση. Δε νομίζω ότι ταιριάζω εγώ σε αυτό το show, μ΄αρέσει που φεύγω και θα πάω να ξεκουραστώ» είπε αρχικά, αποκαλύπτοντας ότι είχε άγνοια! "Δε βλέπω τηλεπαιχνίδια. Δεν ήξερα πως είναι, αλλά τώρα ξέρω!»

Όσο για την επιτροπή, η... κουρασμένη Παπαθωμά σχολίασε: «Ακούσαμε καλά σχόλια, αλλά πήραμε χειρότερους βαθμούς από την πρώτη που δεν ακούσαμε. Αυτό τώρα δεν εξηγείται, αλλά δεν θέλουμε να το εξηγήσουμε κιόλας».