Η Καραβάτου μάς έλυσε την απορία: είναι όλοι παρουσιαστές

29.10.2013
Από την πρεμιέρα του «Μες στην καλή χαρά» μέχρι και χθες (28η Οκτωβρίου) είχαμε μία και μόνο απορία: ποια είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Ε, η Κατερίνα η Καραβάτου πήγε καλεσμένη στο πρωινό του ΑΝΤ1 – και να ναι καλά – μάς έλυσε επιτέλους την απορία... στην εκπομπή είναι όλοι παρουσιαστές. Και αυτή και η Κων/να Σπυροπούλου και ο Παύλος ο Σταματόπουλος μέχρι και ο Ευθύμης Ζησάκης είναι παρουσιαστής της εκπομπής!

«Όλοι είμαστε παρουσιαστές της εκπομπής. Γιατί συζητιέται τόσο πολύ αυτό το πράγμα; Είμαστε παρέα και ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί καλύτερα. Δεν υπάρχει θέμα να λυθεί» ξεκαθάρισε.

Και όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για το Hash tag που κυκλοφορεί στο twitter, όπου οι followers ζητάνε την «ελευθερία» της Καραβατου, αφού θεωρούν ότι καταπιέζεται στην εκπομπή, εκείνη απάντησε ότι «Ο κόσμος μπορεί να κάνει πλάκα και να σχολιάζει όπως θέλει». Εξάλλου, το ξεκαθάρισε, όλοι τους είναι παρουσιαστές.

Και βέβαια, η Καραβάτου μίλησε για την Σπυροπούλου, όπου αρνήθηκε ότι έχουν ανταγωνισμό. «Δεν έχουμε ανταγωνισμό με την Κωνσταντίνα για όνομα του Θεού. Δεν έχουμε διαφωνήσει σε κάτι. Είναι ένα κορίτσι που έχει όρεξη για αυτό που κάνει. Στις συσκέψεις ακούει με μεγάλη προσοχή τους ανθρώπους που ξέρουν καλύτερα».